MY KTEO

Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

Πώς θα μετατρέψετε το μέτριο σεξ σε αξεπέραστη εμπειρία!


Σύμφωνα με τους άνδρες, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που μπορούν να μετατρέψουν ένα μέτριο ή καλούτσικο σεξ σε απίστευτη εμπειρία!

1. Χημεία: Το να κάνεις σεξ χωρίς να έχεις χημεία με τον άλλον είναι σαν να τρως σκέτο ψωμί απλά για να ικανοποιήσεις την πείνα σου. Όντως θα χορτάσεις…αλλά ποια η ευχαρίστηση στο να τρως μόνο ψωμί;

2. Αμηχανία: Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία αν θες να απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ. Η σεξουαλική επαφή είναι πολύ πιο διασκεδαστική όταν αφήνεις όλα τα ταμπού σου εκτός κρεβατιού.

3. Υπερβολική προσπάθεια: Άλλο ένα πράγμα που πρέπει να αποφύγεις είναι να αγωνιάς όλη την ώρα για το αν ο σύντροφός σου ικανοποιείται όπως πρέπει. Χαλάρωσε, και απλά απόλαυσέ το.

4. Προκαταρκτικά: Πολύς κόσμος αναφέρει πως του αρέσουν περισσότερο τα προκαταρκτικά παρά η ίδια η πράξη. Είναι σημαντικά και γι’ αυτό πρέπει να εστιάζεις και σε αυτά.

5. Το να ανακαλύπτεις κάτι καινούριο: Κανένα πράγμα στον κόσμο δεν έχει πολύ ενδιαφέρον όταν γίνεται ρουτίνα. Δοκίμασε, λοιπόν, και καινούρια πράγματα και πειραματίσου στο σεξ με τον σύντροφό σου.

 
govastileto.gr