MY KTEO

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Σίμος Κεδίκογλου: «Ο εμβολιασμοί είναι μονόδρομος για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία. Είναι ντροπή και μόνο που γίνεται συζήτηση για την αναγκαιότητά τους»

Τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ Φώτη Σερέτη υποδέχτηκε σήμερα στη Βόρεια Εύβοια ο Σίμος Κεδίκογλου και συγκεκριμένα στους  Ωρεούς, όπου

βρέθηκε η κινητή Μονάδα Εμβολιασμού που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και έχει μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο.





Διαπιστώθηκε η άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων που οδήγησε στην άμεση υλοποίηση του προγράμματος για τους εμβολιασμούς πολιτών, οι οποίοι βρίσκονται σε δυσπρόσιτες περιοχές και δεν μπορούν να μετακινηθούν. Η  κινητή Μονάδα  ξεκίνησε στις  15 Ιουλίου 2021  από τα Βασιλικά και θα παραμείνει στα χωριά της Βόρειας Εύβοιας μέχρι την Δευτέρα 19 Ιουλίου.

Ο βουλευτής σε δήλωσή του επεσήμανε, ότι στόχος είναι να αναδειχθεί η μεγάλη σημασία που έχει ο εμβολιασμός ως το μοναδικό μέσο για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του covid-19 και να θωρακίσουμε την κοινωνία και την οικονομία μας.

Όσον αφορά στις ενστάσεις και τις διαφορετικές απόψεις που διατυπώνονται, ο κ. Κεδίκογλου προέτρεψε  τους πολίτες να μην εμπιστεύονται αποτυχημένους –όπως τους χαρακτήρισε παίκτες ριάλιτι σόου που ξαφνικά έγιναν ιατρικοί εμπειρογνώμονες, καλλιεργώντας ψευδείς ειδήσεις. Τόνισε, παράλληλα, ότι είναι ντροπή και μόνο να γίνεται συζήτηση για την αναγκαιότητα των εμβολιασμών, υπογραμμίζοντας: «Θα πρέπει να καταλάβουν οι αρνητές, ότι οι εμβολιασμοί είναι μονόδρομος,  αποτελούν  τη μόνη ασπίδα για να προστατέψουμε τα παιδιά μας, για να θωρακίσουμε την κοινωνία και την οικονομία μας.».

Με την ευκαιρία παρακολούθησης του προγράμματος των εμβολιασμών στη Βόρεια Εύβοια ο βουλευτής συζήτησε με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σερέτη διαδικαστικά θέματα, τα οποία αφορούν στην προετοιμασία για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.