MY KTEO

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Τι είπαν Γεροντίτης και Μανιάτης για τα υδατοδρόμια στην Εύβοια

 


Αμέσως μετά την συνάντηση Περιφερειάρχη, ΟΛΝΕ και Hellenic Seaplanes ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Σπύρος Γεροντίτης δήλωσε: «Η λειτουργία του υδατοδρομίου στο νησί μας, αποτελεί μια νέα επιλογή στη σύνδεση μας με την υπόλοιπη Ελλάδα, μπορεί να δώσει ώθηση στα τουριστικά επαγγέλματα του νησιού, να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να αποκτήσουμε υποστήριξη και εξυπηρέτηση ασθενών με  αεροδιακομιδές. Προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς, πάντα στα πλαίσια της κείμενης νομοθεσίας, με σκοπό να ολοκληρωθεί η επενδυτική προσπάθεια το συντομότερο δυνατό».

Η πρόταση του ΟΛΝΕ  για υδάτινα πεδία στο νησί της Εύβοιας αναφέρεται στις περιοχές   Πευκί, Λίμνη, Ερέτρια, Νέα Στύρα, Αλμυροπόταμος, Μαρμάρι, Πετριές, και Κυμάσι όπου μπορούν να αναπτυχθούν παράλληλα με  το δίκτυο υδατοδρομίων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΝΕ Χαράλαμπος Μανιάτης σε σχετική αναφορά είπε: «Ασφαλώς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δημιουργία ενός δικτύου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μια νέα μεταφορική υποδομή, που θα δώσει νέα πνοή στην διασύνδεση όλης της Εύβοιας. Η διαμόρφωση και υλοποίηση αυτής της νέας  μεταφορικής υποδομής έχει την στήριξη της διοίκηση του ΟΛΝΕ και της περιφερειακής  ηγεσίας της Στερεάς Ελλάδας και πιστεύουμε σύντομα θα έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα».