MY KTEO

Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Ενημερωτική Εκδήλωση


Η Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε. σας προσκαλεί στην Ενημερωτική Εκδήλωση του έργου  Skills4Sports «Αύξηση της απασχολησιμότητας των νέων ΕΕΑΚ (Εκτός Εκπαίδευσης,  Απασχόλησης και Κατάρτισης), μέσω της καταπολέμησης της έλλειψης επαγγελματικών  ικανοτήτων στον αθλητικό τομέα».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 ώρα 10:00 π.μ. στην  Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου (Διοικητήριο) στη Χαλκίδα.

Σχετικά με το έργο Skills4Sports

Το έργο “Skills4Sports”, υλοποιείται στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης Στρατηγικών Έργων του  Προγράμματος Πολυμερούς Διασυνοριακής Συνεργασίας ENI «Θαλάσσια Λεκάνη της Μεσογείου  2014-2020» από την Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε. (υπό την ιδιότητα του Επικεφαλής Δικαιούχου) σε  συνεργασία με τους ακόλουθους επτά (7) εταίρους - δικαιούχους: (α) TREK Development A.E./Ελλάδα,  (β) Malta Football Association/ Μάλτα, (γ) International Cooperation South South/ Ιταλία, (δ) Catalan  Association Cluster of Sports Industry/ Ισπανία, (ε) Salfit Development Association/ Παλαιστίνη, (στ)  Sports for Life/ Παλαιστίνη και (ζ) Rene Moawad Foundation/ Λίβανος.

Σκοπός του έργου «Skills4Sports» είναι να αυξήσει την απασχολησιμότητα των νέων της Μεσογείου,  ειδικά αυτών που ανήκουν στην κατηγορία των ΕΑΑΚ (νέοι με λιγότερες ευκαιρίες εκπαίδευσης,  απασχόλησης και κατάρτισης), μέσω της δημιουργίας νέων επαγγελματιών για τον αθλητικό τομέα (και  τον τομέα των e-Sports). Στόχος είναι η μείωση του χάσματος των διαθέσιμων ικανοτήτων/ δεξιοτήτων  με αυτές που απαιτεί η απασχόληση στον αθλητικό τομέα.