MY KTEO

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Οι ενδείξεις που δείχνουν οτι είναι καλύτερα να χωρίσετε πριν τις διακοπές;


Οι καλοκαιρινές διακοπές για τα ζευγάρια είναι γεμάτες «νάρκες», καθώς αποκαλύπτουν, πιο ωμά από ποτέ, θαμμένα προβλήματα της σχέσης και μεγάλες προσδοκίες. Δεν είναι λίγοι αυτοί στις μέρες μας που προτιμούν να ξεκλέψουν λίγες μέρες και να πάνε διακοπές χωρίς το έτερον ήμισυ ή σκάφτονται πολύ σοβαρά να χωρίσουν πριν το καλοκαίρι.

Πώς όμως θα καταλάβεις ένα βρίσκεσαι μέσα σε αυτούς;

Συμβιβάζεσαι
Η παραμονή σε μια σχέση που δεν έχει πολλά να σου προσφέρει επειδή φοβάσαι μη μείνεις μόνος σου, δεν είναι καλή απόφαση και πρέπει να το ξανασκεφτείς. Ο χωρισμός μπορεί να είναι απελευθερωτικός μερικές φορές, και αν το τολμήσεις συνήθως βγαίνει σε καλό. Τέλος, θα ξαναβγείς ραντεβού. Και που ξέρεις; Μπορεί τελικά να καταλήξεις σε μια καλύτερη σχέση.

Το timing
Αν αυτή ή αυτός μιλάει για ονόματα μωρών, ενώ εσύ σκέφτεσαι εντελώς διαφορετικά πράγματα, τότε αυτό δείχνει ότι δεν βρίσκεστε στην ίδια σελίδα όσον αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, και καλό θα είναι να μιλήσετε γι’ αυτό προτού βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Νεύρα
Όλοι έχουν καλές και κακές πλευρές, αλλά όταν το μόνο που βλέπεις στο ταίρι σου είναι η κακή του πλευρά, τότε μάλλον η σχέση σου βρίσκεται στην αρχή του τέλους . Συνήθως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι επικεντρώνεστε σε ασήμαντα πράγματα, αντί να προσπαθήσετε να λύσετε τα ουσιαστικά προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ σας ή επειδή βλέπετε ότι ο σύντροφος σας αρνείται πεισματικά να κάνει οποιαδήποτε προσπάθεια.

Σεξ
Το να έχεις μια κακή σεξουαλική ζωή σίγουρα δεν είναι καλό, αν ωστόσο το μόνο που σας κρατάει μαζί είναι ότι περνάτε καλά στο κρεβάτι, τότε αυτό δεν είναι και πολύ καλό σημάδι.

Ξενοκοιτάς
Είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις αναρωτηθεί πως θα ήταν η ζωή σου αν ήσουν με κάποιον άλλο άνθρωπο, αν ωστόσο πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ή να ψάχνει για κάποιον καλύτερο, τότε αυτό είναι αρκετό για να καταλάβεις ότι η σχέση σου έχει πολλά κενά. Καλό θα είναι να φτιάξεις μια λίστα με τις ανάγκες σου σε μια σχέση και να δεις αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου ικανοποιεί τις περισσότερες από αυτές. Αν καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι είσαι καλά σε αυτή την σχέση, τότε ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς εάν αξίζει να πάρεις το ρίσκο να βρεις κάτι καινούργιο.

Υποκρίνεσαι
Μπορεί να εξακολουθείτε να κάνετε τα ίδια πράγματα με το άλλο σας μισό – ραντεβού, κοπλιμέντα, σεξ -, αν ωστόσο η σπίθα που υπήρχε μεταξύ σας έχει σβήσει, ίσως θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν μένετε σε αυτή τη σχέση από συνήθεια ή γιατί είναι ευκολότερη λύση από έναν χωρισμό.

Κρυφτό
Το να συγκατοικείς μαζί με κάποιον, σημαίνει ότι θα βλέπεστε αρκετά. Πριν η σχέση σας περάσει σε αυτό το στάδιο, μπορείς τουλάχιστον να βρεις δικαιολογίες για να το αποφύγεις, αλλά αν το κάνεις αυτό συχνά, τα πράγματα δεν είναι καλά. Δεν είναι τυχαίο ότι συνεχώς ακυρώνεις συναντήσεις, οπότε πρόσεξε αυτό το προειδοποιητικό σημάδι, πριν και οι δύο καταλήξετε να βρεθείτε σε κάτι μακροπρόθεσμο που μετά δύσκολα κάνεις πίσω. Αν λοιπόν το σκέφτεσαι ήδη, ίσως ήρθε η ώρα να βρεις το θάρρος να το κάνεις.


govastileto.gr