MY KTEO

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Το σήμα ποιότητας των Στερεοελλαδίτικων προϊόντων γίνεται πραγματικότητα


Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας προχωρά σε ευρύ κάλεσμα προς τις παραγωγικές ομάδες, επιχειρήσεις αλλά και τους καταναλωτές για να επιλέξουν από κοινού το νέο σήμα ποιότητας «ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» .

Τονίζεται ότι νέο σήμα θα καλύπτει ομάδες προϊόντων που προτείνεται να πιστοποιηθούν από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Μεταξύ αυτών, συμπεριλαμβάνονται τα νωπά ή μεταποιημένα φυτικά προϊόντα (ελαιόλαδο, κρασί, ελιές, πάστα ελιάς, μέλι κ.α.), τα νωπά ή μεταποιημένα ζωικά προϊόντα (γάλα, κρέας, αυγά, τυρί, κρεατοσκευάσματα), τα μη εδώδιμα φυτικά προϊόντα (αρωματικά φυτά), νερά και ποτά, προϊόντα αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας καθώς και προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Στόχος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης είναι το σήμα να καθιερωθεί και να δημιουργήσει την προσδοκώμενη υπεραξία στα  προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας κεφαλαιοποιώντας την προσπάθεια των παραγωγών και των επιχειρήσεων που λειτουργούν στην Περιφέρεια. Παράλληλα, στόχος είναι να κατευθύνει τον παραγωγό, τον μεταποιητή και τον καταναλωτή, στον αναπτυξιακό στόχο που είναι η παραγωγή ποιοτικών πιστοποιημένων προϊόντων.

Το κλειδί της επιτυχίας του εγχειρήματος είναι η συνεργασία και η συμμετοχή.

Στα πλαίσια αυτά σας καλούμε να συναποφασίσουμε την τελική επιλογή του Σήματος συμπληρώνοντας την φόρμα:

https://forms.gle/h4RGBW6ruaeDSdMm8