MY KTEO

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Πρόγραμμα Πανηγύρεως της Εορτής της Πολιούχου Χαλκίδας Αγίας Παρασκευής


Η Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, θα λάβει χώρα στον Ιερό της Ναό,  Παλαιοχριστιανική Βασιλική, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ώρα 7:30μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο.
Παρακολουθείστε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1196QXsMsGU
ώρα 11μ.μ. ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.
ώρα 1:30π.μ. Πέρας Ιεράς Αγρυπνίας. 

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021
ώρα 7π.μ. ΟΡΘΡΟΣ, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ-Αρχιγραμματέως της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
ώρα 8:30π.μ. ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο.
Παρακολουθείστε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1yY1l-8QQBY
ώρα 7μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκληση μετά των Χαιρετισμών στην Αγία Παρασκευή.

Οι ιερές Ακολουθίες της Πανηγύρεως θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (89,5fm και https://ecclesiaradio.gr/) και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος (97,7fm και https://www.youtube.com/channel/UC2c2I8iUUihNqCjYnwSdhng/videos)

Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν και λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Αγίας και εφιστάται προς όλους η προσοχή και η τήρηση των προβλεπομένων μέτρων προς αποφυγή διασποράς του νέου κορωνοϊού (Covid-19).

*Από 21 έως και 31 Ιουλίου, τα πρωινά και ώρα 7π.μ. θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ κάθε απόγευμα στις 7μ.μ. ο Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Αγία Οσιοπαρθενομάρτυρα Παρασκευή.