Evia Top: Στα «κάγκελα» οι καταστηματάρχες για τον διαχωρισμό στην εστίαση: «Δεν γίνεται, θα χωρίσουμε τους πελάτες στα δυο»

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2021

Στα «κάγκελα» οι καταστηματάρχες για τον διαχωρισμό στην εστίαση: «Δεν γίνεται, θα χωρίσουμε τους πελάτες στα δυο»

 


Οι διαφορετικοί κανόνες που θα ισχύουν από τις 15 Ιουλίου στους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας με βάση τον διαχωρισμό σε «αμιγείς» και «μικτούς» ωθούν τις επιχειρήσεις να επιλέξουν τον πρώτο τρόπο λειτουργίας τους.

 

Τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στην εστίαση από τις 15 Ιουλίου προβληματίζουν τους επιχειρηματίες της εστίασης.

 

Ειδικά σε μικρότερα μαγαζιά, σε ταβέρνες και ψητοπωλεία το άγχος είναι μεγαλύτερο, από τη μία πρέπει να επιλέξουν σε covid free και μεικτούς χώρους και από την άλλη δε θέλουν να χάσουν πελάτες και έσοδα.

 

«Αυτό το πράγμα δεν γίνεται. Θα χωρίσουμε τους πελάτες στα δυο; Εσύ έχεις κάνει, η κόρη σου δεν έχει κάνει εμβόλιο, δεν θα μπει;», ανέφερε ένας επιχειρηματίας στο eviatop.blogspot.gr

 

«Είναι μεγάλο μπέρδεμα αυτό που πάει να γίνει, εμείς που έχουμε ένα μικρό μαγαζάκι πρέπει να προσλάβουμε προσωπικό να καθίσει στην είσοδο;», τόνισε.

 

«Περιμένουμε να δούμε τι θα βγάλει η εγκύκλιος και το πώς θα δουλέψουμε κι εμείς γιατί, δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο…» αναφέρει ένας άλλος ιδιοκτήτης μαγαζιού.

 

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω τον αστυφύλακα, το τι κάνει ο καθένας δεν με αφορά», δήλωσε μια εργαζόμενη.