MY KTEO

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Διαδικτυακή Ημερίδα του έργου¨Bridge¨ - Ευρωπαϊκή καινοτόμα διαγενεακή παρέμβαση μέσω της χρήσης των «Σοβαρών παιχνιδιών» στα άτομα με άνοια


Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021 στις 18.30 διαδικτυακή Ημερίδα του έργου¨Bridge¨ - Ευρωπαϊκή καινοτόμα διαγενεακή παρέμβαση μέσω της χρήσης των «Σοβαρών παιχνιδιών» στα άτομα με άνοια.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ (Εθνική Αρχή IKY), με φορέα διαχείρισης την Πανελλήνια Ομοσπονδία Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών και συνδιοργανωτή την Εταιρεία Νόσου Alzheimer Και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο αυτού του έργου έχουν δημιουργηθεί 8 "Σοβαρά παιχνίδια" (4 ψηφιακά και 4 επιτραπέζια παιχνίδια), που αφορούν στα νοητικά και συμπεριφορικά συμπτώματα της άνοιας μέσω μιας καινοτόμου διαγενεακής παρέμβασης.

Το έργο δημιούργησε επιπλέον μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης http://bridgecourses.uowm.gr/ που συμπεριλαμβάνει μαθήματα με τα οποίο οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με το έργο, τα εργαστήρια συν-δημιουργίας, να μάθουν περισσότερα για την άνοια, τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους ασθενείς, τα θετικά αποτελέσματα των σοβαρών παιχνιδιών και έχουν την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν χρήσιμο υλικό και όλα τα νέα παιχνίδια. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε τη σελίδα μας https://projectbridge.eu/

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν αναλυτικά τα αποτελέσματα του έργου και απευθύνεται σε επαγγελαματίες υγείας που ενδιαφέρονται να μάθουν για νέες παρεμβάσεις στην άνοια.

Δηλώστε συμμετοχή  https://docs.google.com/forms/d/1ikJ_wfE2NgSVpxgQccoIs-zys_uWnUXWXkmlh43W2vs/edit