MY KTEO

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ελένη Μενεγάκη: Kαφεδάκι με θέα το Αιγαίο! Η νέα φωτό χωρίς μακιγιάζ από την Άνδρο


Το πρωινό της καφεδάκι στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο απόλαυσε η Ελένη Μενεγάκη! Η ίδια, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, μας καλημέρισε και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή»!

«Πρωινό καφεδάκι με θέα στο Αιγαίο! Καλή μας εβδομάδα! #eleni #onarexperience #androsisland @onar_andros #cyclades #greece», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Ελένη Μενεγάκη.

Να θυμίσουμε πως η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μέσα από το twitter της πως και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν θα είναι του χρόνου στην εκπομπή της μιας και επέλεξε να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια, που δεν είναι άλλα από την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της στο Mega.

Ακουγόταν έντονα εδώ και καιρό ότι ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου θα φύγει για το Mega και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μιας και υπήρξε για παραπάνω από 16 χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες και φίλους της.

Η επιβεβαίωση στις φήμες ήρθε από τη Ναταλία Γερμανού μέσα από το twitter στο οποίο και απάντησε σε ευθεία ερώτηση ενός χρήστη αν θα συνεχίσει του χρόνου ο Κουτσογιαννόπουλος ή θα φύγει για την Ελένη Μενεγάκη. "Είναι το κορίτσι του αφού! 16 χρόνια… δεν τον αδικώ” του απάντησε μονομιάς και χωρίς περιστροφές η Ναταλία Γερμανού.

Το μεσημέρι της Κυριακής (11-07) λίγο πριν το φιλάνε της, τον αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένη.


gossip-tv.gr