MY KTEO

Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Tακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

 


Tακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη

την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2021 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης περί έγκρισης  χορήγησης παράτασης προθεσμίας της σύμβασης  για τις ανάγκες  επισκευής και συντήρησης δυο απορριμματοφόρων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου .

Λήψη απόφασης περί προτεραιοποίηση  προτάσεων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης του έργου:  «Επισκευή – Συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου»

Λήψη απόφασης περί έγκρισης μελέτης του έργου:  « Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Πυρόπληκτων Τοπικών Κοινοτήτων  της Δ.Ε. Αυλώνος»

Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού IΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου : «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ.»

Λήψη απόφασης περί έγκρισης  του Πρακτικού IΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου : «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ-ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Δ.Ε. ΑΥΛΩΝΟΣ».

Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού IΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Δ.Ε. ΤΑΜΥΝΕΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε. ΚΥΜΗΣ».

Λήψη απόφασης περί έγκρισης του  πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Τ.Κ. ΚΑΛΕΤΖΙΟΥ.

Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΆ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 4ης ΕΩΣ 7-4-2020 ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΙΣ Δ.Ε. ΤΑΜΥΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

Λήψη απόφασης περί έγκρισης  του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΆ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 4ης ΕΩΣ 7-4-2020 ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗ  Δ.Ε ΑΥΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου:  «Επισκευή – Συντήρηση  οδικού δικτύου ΔΕ Κονιστρών».

Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου : «Επισκευές και Κατασκευή Πρόσβασης ΑΜΕΑ στα γήπεδα ποδοσφαίρου Νεοχωρίου και Αυλωναρίου».

Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου (5Χ5) στους Αγ. Αποστόλους Δ.Ε.».

Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Επισκευή – Συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

Λήψη απόφασης περί έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: « Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Πυρόπληκτων Τοπικών Κοινοτήτων  της Δ.Ε. Αυλώνος».

Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου:  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»

Λήψη απόφασης περί 2η επαναληπτικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας, με σύναψη σύμβασης παραχώρησης έναντι ανταλλάγματος  διετούς διάρκειας εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, λόγω απράκτου αποτελέσματος.

Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

Λήψη απόφασης περί  παραίτησης από άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αρ. 10/2021 διαταγής πληρωμής  του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.

Λήψη απόφασης περί  παραίτησης από άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αρ. 12/2021 διαταγής πληρωμής  του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.

Λήψη απόφασης περί  παραίτησης από άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αρ. 14/2021 διαταγής πληρωμής  του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.

Λήψη απόφασης περί  παραίτησης από άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αρ. 15/2021 διαταγής πληρωμής  του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.