MY KTEO

Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Άγγελος Λάτσιος: Η νέα φωτό με τις αδερφές του και τα παιχνίδια με την μικρή Μαρίνα έγινε viral


Μετά τις υπέροχες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου με τους φίλους του στα Άχλα, σειρά είχαν οι πιο οικογενειακές.

Ο Άγγελος Λάτσιος εδώ και καιρό βρίσκεται στο νησί και δεν χάνει ευκαιρία από το να απολαμβάνει μοναδικές στιγμές τόσο με φίλους όσο και με τις αδερφές του.

Αυτό τουλάχιστον διαπιστώσαμε εμείς βλέποντας την πρόσφατη φωτογραφία στα stories του οπού μαζί με τις κούκλες αδερφές του, Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα παίζει και το χαίρονται όλοι μαζί.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα ο Άγγελος έβαλε κάτω δεξιά τη λέξη «LVME», δηλαδή τα αρχικά των ονομάτων της οικογένειας. «L(Λάουρα) V(Βαλέρια) M (Μαρίνα) E(Ελένη)».

Άγγελος και Μαρίνα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση αφού ο μεγάλος της οικογένειας είναι εκείνος που θα φροντίσει να είναι πάντα χαρούμενες οι μικρότερες αδερφές του.

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μιλούσε συχνά για τα παιδιά της, με την ίδια μάλιστα να έχει αποκαλύψει ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό που έχει η Μαρίνα με τον Άγγελο.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα ο Άγγελος έβαλε κάτω δεξιά τη λέξη «LVME», δηλαδή τα αρχικά των ονομάτων της οικογένειας. «L(Λάουρα) V(Βαλέρια) M (Μαρίνα) E(Ελένη)».
Θυμίζουμε πως σε νέες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο Άγγελος Λάτσιος μαζί με τους φίλους του κάνουν διάφορα παιχνίδια στην παραλία στα Άχλα, τρέχουν, κάνουν... διαγωνισμό για το ποιος θα κάνει την πιο φαντασμαγορική τούμπα και άλλα τέτοια ωραία της συγκεκριμένης ηλικίας.

Μάλιστα, αυτή τη σειρά φωτογραφιών που ανέβασε ο Άγγελος Λάτσιος έσπευσε να τη σχολιάσει και η μητέρα του Ελένη Μενεγάκη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πάντα έτσι ωραία να περνάτε στα μαγικά μας Άχλα!».

gossip-tv.gr