MY KTEO

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Τσαπουρνιώτης: Εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, μέχρι το τέλος Αυγούστου, το 80% των τουριστικών επιχειρήσεων θα κλείσει(ΒΙΝΤΕΟ)


Τραγική χαρακτήρισε για ακόμα μία φορά την κατάσταση στο Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Άννας ο Δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Επιμελητήριο της Εύβοιας. 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν τις ημέρες της φωτιάς αλλά και αυτές που ακολούθησαν, το Δήμο του και στη συνέχεια περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο που διοικεί. «Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για κανέναν άνθρωπο», είπε ο Δήμαρχος και τόνισε πως πλέον «πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας». 

Χωρίς οδικό δίκτυο προς τη Βόρεια Εύβοια, δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση. «Εάν δεν γίνει η παράκαμψη Χαλκίδας, εάν δεν δημοπρατηθεί φέτος, και δεν συνεχιστεί το έργο αυτό προς τη Βόρεια Εύβοια, όλα τα υπόλοιπα είναι παυσίπονα» είπε ο Δήμαρχος ο οποίος είπε πως οι επιχειρήσεις του Δήμου εάν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα, μέχρι το τέλος Αυγούστου, το 80% των τουριστικών επιχειρήσεων θα κλείσει.