MY KTEO

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Οι Δημήτρης Βαρελάς και Βασίλης Βαρελάς θα συμμετάσχουν στην Επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης που έχουν συνάψει Επιμελητήριο και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ


Οι Δημήτρης Βαρελάς και Βασίλης Βαρελάς θα είναι οι δυο επιμελητηριακοί σύμβουλοι που θα συμμετάσχουν ως εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης που έχουν συνάψει Επιμελητήριο και Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ. Όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος του Φορέα Γιάννης Γεροντίτης, στην χθεσινή έκτακτη διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, το Επιμελητήριο έχει αποφασίσει την ανακαίνιση και την αναβάθμιση του κτιρίου του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, αλλά αφού το ίδιο δεν διαθέτει Τεχνική Υπηρεσία αποφάσισε την σύμπραξη με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με μια προγραμματική σύμβαση.

Σύμφωνα με την οποία η Περιφέρεια θα αναλάβει τις μελέτες και το Επιμελητήριο την χρηματοδότηση με το ποσό των 20.000,00 ευρώ. Την εξέλιξη της σύμβασης θα παρακολουθεί μια κοινή Επιτροπή, που  θα απαρτίζεται από τέσσερα άτομα. Δυο από την Περιφέρεια και δυο από το Επιμελητήριο. Έτσι το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου αποφάσισε ομόφωνα τον Φορέα να εκπροσωπούν οι Δημήτρης Βαρελάς και Βασίλης Βαρελάς.