MY KTEO

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Βελόπουλος από Βουλή: Μας είπατε ότι τα φτιάξατε όλα καλά, τότε γιατί κάηκε η Ελλάδα


«Κάνατε ένα λάθος όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, γιατί είναι χρέος τιμής για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πρέπει όλη η Βουλή και οι πολιτικοί αρχηγοί να ευχαριστήσουν όλες τις χώρες που βοήθησαν στις δύσκολες ώρες που πέρασε η Ελλάδα» είπε ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις καταστροφικές πυρκαγιές, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στις φωτιές, «πάμε στην ουσία της συζήτησης τώρα. Μας είπατε ότι φταίει κλιματική αλλαγή, ο καύσωνας. Ότι τα φτιάξατε όλα καλά. Τότε γιατί κάηκε η Ελλάδα;» ρώτησε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, για να συνεχίσει λέγοντας «Σας λένε ψέματα οι σύμβουλοί σας και αυτό με ενοχλεί ως άνθρωπο».

«Είπατε ότι πετούσαν 74 πτητικά μέσα. Από τα 9 καναντέρ πετούσαν τα 4. Από τα 25 Σινούκ πετούσαν τα 4. Ή σας κρύβουν την αλήθεια οι σύμβουλοί σας, ή δεν λέτε την αλήθεια κύριε Μητσοτάκη» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συμπλήρωσε: «Τα πτητικά μεσα πρέπει να χρησιμοποιούνται τα πρώτα δέκα λεπτά. Αν αρπάξει η φωτιά, ζήτω που καήκαμε».


iefimerida.gr