MY KTEO

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Συρίγος: Δια ζώσης όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα


Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα του υφυπουργού Παιδείας Άγγελου Συρίγου σχετικά με το πώς θα κυλήσει η σεζόν 2021-22 στα Πανεπιστήμια ως προς τον τρόπο παράδοσης των μαθημάτων.

Ο υφυπουργός, Άγγελος Συρίγος μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Κυριακής, δήλωσε πως όλα τα μαθήματα στα Πανεπιστήμια θα γίνονται δια ζώσης.

"Αυτή τη στιγμή η απόφαση η οποία υπάρχει είναι να γίνονται όλα τα μαθήματα δια ζώσης, οπότε όσα παιδιά έχουν περάσει σε περιοχές εκτός της κατοικίας των γονέων τους, θα πρέπει να προχωρήσουν οι γονείς στις απαραίτητες κινήσεις για να βρεθεί στέγη για αυτά τα παιδιά" είπε.

"Τα μαθήματα θα γίνουν δια ζώσης. Ο στόχος είναι να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Κανονικότητα είναι να πηγαίνει ο φοιτητής στο πανεπιστήμιο, δεν είναι κανονικότητα να βρίσκεται μπροστά στον υπολογιστή και να βλέπει το μάθημα από τον υπολογιστή", δήλωσε ο υφυπουργός.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου της ΕΡΤ, γιατί να επιβαρύνεται μια οικογένεια με 80 ευρώ το μήνα (το συνολικό κόστος των rapid test για έναν φοιτητή), ο υφυπουργός απάντησε πως "υπάρχει το εμβόλιο το οποίο προσφέρεται από το κράτος δωρεάν".



News247.gr