MY KTEO

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Ελένη Χατζίδου: Η υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία από τις διακοπές


Για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλής Παύλου, η οικογένειά τους είναι πάνω από όλα. Η κόρη τους, Μελίτα, θα γίνει δύο ετών τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και πολύ συχνά οι δύο γονείς αναρτούν φωτογραφίες μαζί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτήν την περίοδο το ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Η Ελένη Χατζίδου, η οποία είναι και πιο ενεργή στα social media, καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους συμβουλές αλλά και στιγμιότυπα από τα ελληνικά νησιά.

Μερικές ημέρες πριν, η τραγουδίστρια ανέβασε και μία απίθανη οικογενειακή φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο μήνυμα:

«Όταν μία οικογένεια είναι δεμένη κ αγαπημένη, δε φοβάται τίποτα…»

Η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και η μικρή Μελίτα ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια των ακολούθων της έπεσαν βροχή.

Για την τραγουδίστρια και τον Ετεοκλή Παύλου αυτό είναι το δεύτερο καλοκαίρι με την κόρη τους. Η μικρή Μελίτα είναι πλέον πιο ανεξάρτητη, λέει τις πρώτες της λεξούλες και είναι ένα πολύ χαριτωμένο και εξωστρεφές κοριτσάκι.

Τα παιδιά σε αυτήν την ηλικία αποκτούν όλο πιο συντονισμένο έλεγχο πάνω στον εαυτό και το σώμα τους. Εξερευνούν ό,τι υπάρχει γύρω τους και αναπτύσσει ραγδαία τις γλωσσικές και επικοινωνιακές του δεξιότητες.


mothersblog.gr