MY KTEO

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Τσοχατζόπουλος: Το δημόσιο «αντίο» της συζύγου του και η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία


Συντετριμμένη είναι η τελευταία σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, μετά τον θάνατό του σήμερα από ανακοπή καρδιάς. 

Ο πρώην υπουργός τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας. Σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, στα 82 του χρόνια, βυθίζοντας στην απέραντη θλίψη την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ανάμεσά τους βέβαια η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη η οποία βρισκόταν σε κάθε δύσκολη στιγμή του δίπλα του να τον φροντίζει αλλά και να τον εμψυχώνει. Οι δυο τους είχαν παντρευτεί το 2004, αρχικά με πολιτικό γάμο στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια με θρησκευτικό στο Παρίσι και απέκτησαν έναν γιο. Από τότε βρίσκονταν συχνά στο... μάτι του κυκλώνα και στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας όμως ήταν και πάλι μαζί, χωρίς να καταφέρει τίποτα να λυγίσει αυτό το δέσιμό τους.

Σήμερα, λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του, η Βίκυ Σταμάτη, προφανώς καταβεβλημένη και βυθισμένη στο βαρύ πένθος της, ανέβασε στα social media μία φωτογραφία του συζύγου της ενώ λίγο αργότερα ανέβασε άλλη μία με ένα καντήλι μπροστά της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι ζωή μου». Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της δημόσια.



Στη συνέχεια, η οικογένεια θέλησε να ανακοινώσει τα της κηδείας, για όλους όσοι αγάπησαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο και θέλουν να του πουν το τελευταίο αντίο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

«Η οικογένεια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ανακοίνωσε σήμερα την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου και πατέρα . Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα την Τρίτη 31/08/2021 και ώρα 11 π. μ. στο ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων, στο Α´ Νεκροταφείο Αθήνων

Η Σύζυγος: Βασιλική Τσοχατζοπούλου

Τέκνο: Ακης Τσοχατζόπουλος.

Εκ της οικογένειας».