MY KTEO

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Στο πλευρό των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας η αποστολή αλληλεγγύης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

 



Στα χωριά της βόρειας Εύβοιας βρίσκεται από την Παρασκευή  κλιμάκιο της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συνδράμει στις προσπάθειες αποκατάστασης των καταστροφών από τις πυρκαγιές που σημειώθηαν στις αρχές του Αυγούστου 2021 και διήρκεσαν αρκετές μέρες.

 

Οι τραγικές στιγμές που βίωσαν κάτοικοι και παραθεριστές στα πανέμορφα χωριά της βόρειας Εύβοιας παραμένουν χαραγμένες στις μνήμες όλων, καθώς οι πολυήμερες πυκαγιές άφησαν πίσω τους σπίτια και δάση γεμάτα στάχτες.

 

Ύστερα από την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ πήρε την πρωτοβουλία να βοηθήσει εμπράκτως τους κατοίκους των χωριών και των οικισμών της β. Εύβοιας που έχουν ακόμη ανάγκη. Συγκεκριμένα, τα μέλη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ βοηθούν με τον καθαρισμό των αυλών, οι οποίες έχουν γεμίσει αποκαΐδια, αλλά και κατεστραμένα οικιακά αντικείμενα. Παράλληλα, συνεισφέρουν στην διαλογή και διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης και καθαρισμού που συγκεντρώνονται στο χωριό Λίμνη από διάφορα μέρη της Ελλάδας, καθώς επίσης και στις ανακατασκευές που απαιτούνται.