MY KTEO

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ανοικτή επιστολή της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για διοργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων, συνεδρίων στη Βόρεια Εύβοια


Μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια γίναμε όλοι μας μάρτυρες μιας μεγάλης καταστροφής του περιβάλλοντος αλλά και ολόκληρων κλάδων δραστηριοτήτων στην περιοχή. Η επόμενη ημέρα είναι ιδιαιτέρως δύσκολη για τους κατοίκους και για τους επαγγελματίες. Πολλές θέσεις εργασίας έχουν εξανεμιστεί και πολλές επιχειρήσεις έχουν κλείσει ή απειλούνται με κλείσιμο.

Η κινητοποίηση της κρατικής μηχανής αλλά και πολλών συνανθρώπων μας, φορέων και επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα δείχνει ότι όλοι μας θα συνδράμουμε, με κάθε μέσο, στην ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας αποφάσισε, μέσω του Διοικητικού της Συμβουλίου, να ενεργοποιήσει μια δέσμη μέτρων για να στηρίξει τους Δήμους Μαντουδίου - Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας - Αιδηψού και κυρίως τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν.

Ένα από από τα μέτρα που αποφασίστηκαν είναι η ευαισθητοποίηση φορέων και επιχειρήσεων για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, ημερίδων και συνεδρίων στη Βόρεια Εύβοια. Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε να εξετάσετε την προοπτική αυτή.

Τόσο η Π.Ε.Δ. όσο και οι Δήμοι Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού θα σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφόρηση μπορεί να σας φανεί χρήσιμη, ενώ παράλληλα θα συνδράμουμε στην επικοινωνία της εκδήλωσης σε επίπεδο Στερεάς Ελλάδας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Π.Ε.Δ Στερεάς Ελλάδας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ