MY KTEO

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Αιδηψού από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό των επιχειρήσεων


Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Αιδηψού από την πρώτη στιγμή της πρωτοφανούς καταστροφικής πυρκαγιάς στην Βόρεια Εύβοια δεν σταμάτησε να είναι στο πλευρό των επιχειρήσεων της περιοχής.

Με καθημερινές σχεδόν συναντήσεις με τους αρμοδίους φορείς απαιτεί λύσεις που θα ανακουφίσουν αλλά και θα επιτρέψουν  στις ήδη ταλαιπωρημένες επιχειρήσεις μας να έχουν επομένη μέρα.

Στα πλαίσια της προσπάθειας μας αυτής ήταν και η συνάντηση που  είχαμε με  τον βουλευτή Ευβοίας της Ν.Δ κύριο Σιμό Κεδικογλου τον όποιο ευχαριστούμε ιδιαίτερα μιας και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των συναδέλφων  στην πρωτόγνωρη κατάσταση την όποια κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, καταβάλλοντας  έντονες προσπάθειες για την υλοποίηση πέραν των μέτρων ανακούφισης και μιας σειράς πρόσθετων μέτρων για κάθε πληττόμενο κλάδο μεταφέροντας στα συναρμόδια υπουργεία τα αιτήματα  μας και τις προτάσεις που έχουμε καταθέσει.

Πρώτο άμεσο αποτέλεσμα της συνάντησης  είναι η ένταξη των δημοτικών διαμερισμάτων Αιδηψού, Ωρεών και Κοινότητας Λιχάδος στις πυρόπληκτες περιοχές με την κήρυξη τους σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και δεύτερο αποτέλεσμα  το ότι συμπεριλήφθηκαν οι επιχειρήσεις των περιοχών μας στα μετρά ανακούφισης με σημαντικότερο την απαλλαγή της υποχρέωσης επιστροφής της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Δεν θα σταματήσουμε να γνωστοποιούμε σε όλους τα προβλήματα της περιοχής μας και να απαιτούμε από όλους  άμεσες λύσεις που θα μας εξασφαλίσουν  την λειτουργία των επιχειρήσεων μας την επομένη μέρα. 

 

 

 

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ