MY KTEO

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Δάσκος: Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με ιδιαίτερα ευνοϊκές προϋποθέσεις για την έγκαιρη στελέχωση των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας


Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας Γρηγόρης Δάσκος , συγχαίρει τους 218  αναπληρωτές εκπ/κους γενικής και ειδικής αγωγής  που διορίστηκαν στο νομό Εύβοιας στις 26/8/21, τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή τοποθέτηση και καλή σχολική χρονιά.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με ιδιαίτερα ευνοϊκές προϋποθέσεις για την έγκαιρη στελέχωση των σχολικών μονάδων Α/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας.

Οι  προσληφθέντες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν από το ΥΠΑΙΘ με αποστολή SMS μηνυμάτων.

Έχουν κληθεί να δηλώσουν ψηφιακά μέσω του ΟΠΣΥΔ, όπου θα είναι αναρτημένα τα κενά, τις σχολικές μονάδες προτίμησής τους, τη Δευτέρα 30/8. Στη συνέχεια, θα ενημερωθούν μέσω νέου γραπτού μηνύματος SMS, για το σχολείο στο οποίο θα τοποθετηθούν.

Οι αναπληρωτές θα πρέπει να μεταβούν εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών, δηλαδή από την 1/9/2021 έως και τις 3/9/2021 στη σχολική μονάδα, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για να αναλάβουν υπηρεσία. Η μισθοδοσία ξεκινά από την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο.

Μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών από τους αναπληρωτές και την ψηφιακή σήμανση ανάληψης υπηρεσίας στο MySchool από τους Διευθυντές, θα πρέπει να εισέλθουν στο anaplirotes.gov.gr της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του κράτους και με τη χρήση των ατομικών τους κωδικών στο taxisnet να συνάψουν ψηφιακή σύμβαση. Η έναρξη προϋπηρεσίας για όλους ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου.