MY KTEO

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια «έθαψαν» το συλλαλητήριο στη Στροφυλιά…


Τί έδειξαν ελάχιστα έως καθόλου στα δελτία ειδήσεων τα πανελληνίας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια το Σαββατοκύριακο; Το συλλαλητήριο στη Στροφυλιά. 

Το συλλαλητήριο κατά το οποίο οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας ζήτησαν να ζήσουν στον τόπο τους. Στον τόπο που αφέθηκε στην τύχη του για εννιά και πλέον μέρες με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς. Στον τόπο που δεν θέλουν να τον δουν να μετατρέπεται σε πεδίο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Όταν όμως οι κάτοικοι έχαναν το βίος τους και «προσέφεραν» σε απευθείας σύνδεση δάκρια και απόγνωση, αυτά έδιναν βροντερό παρών. Βλέπετε το live δράμα μετατρέπεται για τα μεγάλα κανάλια σε υψηλή τηλεθέαση και μάλιστα εκτός prime time. Ενώ οι διεκδικήσεις τους θεωρείται μάλλον μπασκλάς είδηση και καθόλου βολική για κάποιους καναλάρχες...

Για αυτό και οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας δεν θα πρέπει να έχουν καμία αυταπάτη ότι το πανελλήνιο ενδιαφέρον δεν θα σβήσει και με τα τελευταία φώτα δημοσιότητας. Αν δεν έχει ήδη σβήσει. Δεν θα πρέπει να έχουν καμία αυταπάτη ότι σύντομα για την υπόλοιπη χώρα δεν θα αποτελούν απλά μια θλιβερή και στενάχωρη ανάμνηση, όπως εκείνη της Ηλείας το 2007, του Ματιού το 2018 και των πλημμυρών της Εύβοιας, μόλις ένα χρόνο πριν, το 2020.

Αυτό ήταν… Πρέπει να το πάρουν απόφαση ότι τώρα που χρειάζονται την προβολή από τα μεγάλα ΜΜΕ, αυτά εφαρμόζουν, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, το γνωστό: «Όταν τρώμε, δεν μιλάμε» και ο νοών νοείτω!