MY KTEO

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας την Παρασκευή στη Λίμνη


Συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί, στο κτίριο Μελά, στη Λίμνη Ευβοίας, την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00μ. με θέμα ημερήσιας διάταξης:

«Εξειδίκευση των μέτρων στήριξη των πυρόπληκτων Δήμων της Βόρειας Εύβοιας».

Η συνεδρίαση, σύμφωνα με την με αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 51684/21.08.2021 (ΦΕΚ 3899/τ.Β) ΚΥΑ θα πραγματοποιηθεί :

1) με φυσική παρουσία, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 της ανωτέρω αναφερόμενης ΚΥΑ, τηρουμένων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού] και

2) μέσω τηλεδιάσκεψης για όσους από τη λίστα αποδεκτών της πρόσκλησης δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 10 της ανωτέρω αναφερόμενης ΚΥΑ, ή δεν επιθυμούν ή δεν δύνανται να συμμετάσχουν με φυσική παρουσία.

Οι παριστάμενοι να είναι εφοδιασμένοι, ανάλογα με την περίπτωση:

1)         Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, εφόσον είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται: α) όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό  COVID-19  και  επιδεικνύουν  πιστοποιητικό  εμβολιασμού με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου και β) όσοι έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν βεβαίωση πλήρους κάλυψης - ανάρρωσης και εμβολιασμού με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού εκδίδεται μέσω της ιστοσελίδας https:// www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoioscovid-19 ,

ή

2)         Με βεβαίωση από εργαστήρια αναφοράς δημόσια ή ιδιωτικά, για αποτελέσματα εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών ή ελέγχου με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid test) προ σαράντα οκτώ (48) ωρών από τη συνεδρίαση, εφόσον έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.