MY KTEO

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Σήμερα η κηδεία του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας - Στο μικροσκόπιο το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε

 


Θλίψη στο αστυνομικό σώμα έχει προκαλέσει διαφαινόμενη αυτοκτονία του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας. Ο 30χρονος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης (26/8) μέσα στο αυτοκίνητό του, με μία σφαίρα στο κεφάλι σε κοντινή απόσταση από το Τμήμα.

Την ιατροδικαστική εξέταση, ανέλαβε η έμπειρη ιατροδικαστής, Χαρά Σπηλιοπούλου, ενώ πηγές από την ΕΛ.ΑΣ σημειώνουν ότι «η εκδοχή της αυτοκτονίας είναι η επικρατέστερη, δηλαδή να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο, ωστόσο δεν έχει αποκλειστεί ακόμα και το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας».

Αυτό που θα ερευνηθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας είναι τι μπορεί να μεσολάβησε τις κρίσιμες αυτές ώρες, δηλαδή από την ώρα που έφυγε το μεσημέρι από το Αστυνομικό Τμήμα μέχρι την ώρα που δέχτηκε πυροβολισμό (είτε από το ίδιο του το χέρι είτε από άλλο πρόσωπο) μέσα στο αυτοκίνητό του. Δίπλα στον 30χρονο βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο, τύπου glock.

Στο μικροσκόπιο το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε

Στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του, βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα και σύμφωνα με πληροφορίες ο υπαστυνόμος αναφέρει σε αυτό –μεταξύ άλλων- στο ότι υπεραγαπάει τη σύζυγό του και ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ότι επιθυμούσε να γυρίσει στην Αθήνα και να υπηρετήσει σε κεντρική υπηρεσία της Ασφάλειας (όπου υπηρετούσε και στο παρελθόν), ενώ στη συνέχεια εξηγεί τους καθαρά προσωπικούς λόγους που έχουν να κάνουν με τα όνειρα που είχε για τη ζωή, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα (εάν τελικά αποδειχτεί από την έρευνα ότι έχουμε να κάνουμε με αυτοχειρία).

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 30χρονο το πρωί του Σαββάτου, με την εξόδιο ακολουθία να λαμβάνει χώρα στις 11.00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Χαλκδίδα.