Evia Top: Η Καραβάτου μίλησε για το διαζύγιο από τον Κρατερό: Ο χαρακτηρισμός για τον πρώην σύζυγό της

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021

Η Καραβάτου μίλησε για το διαζύγιο από τον Κρατερό: Ο χαρακτηρισμός για τον πρώην σύζυγό της


Αυτή είναι η πρώτη συνέντευξη της Καραβάτου μετά την ανακοίνωση του χωρισμού. Με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση, το πρωί της Τρίτης (17/8) η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

Το αγαπημένο ζευγάρι, είχε χωρίσει και τηλεοπτικά λίγους μήνες νωρίτερα, τον Απρίλιο του 2021, όταν ο Κρατερός είχε ανακοινώσει πως σταματάει να εμφανίζεται στην Φωλιά των Κουκου κάνοντας τους πάντες να απορήσουν για την απότομη αυτή απόφαση.

Η ανακοίνωση του χωρισμού:
«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του χωρισμού.


Η Κατερίνα Καραβάτου που η νέα τηλεοπτική χρονιά θα την βρει στο Mega εξήγησε όσα έχουν παρερμηνευτεί το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά και την ανακοίνωση του χωρισμού της και τόνισε πως η αποχώρηση του Κρατερού από το τηλεοπτικό πλευρό της, ουδεμία σχέση είχε με την εξέλιξη στην προσωπική τους ζωή:

«Καθόλου δεν είχε σχέση με αυτό. Είχε να κάνει με την απόφασή του να κάνει τα γυρίσματα στη Μυτιλήνη για τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» και ήταν πολύ ωραίο από την πλευρά του Star που σεβάστηκαν την επιθυμία του».

Όσο για το αν η απόφαση του χωρισμού ήταν εύκολη και η γρήγορη ή πάρθηκε την ημέρα της ανακοίνωσης, η παρουσιάστρια εξήγησε:

«Προφανώς. Αλλιώς θα ήμασταν μη σοβαροί, μη συνετοί άνθρωποι και όχι αντάξιοι των τόσο σοβαρών και σημαντικών περιστάσεων. Με τον Κρατερό έχουμε δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνά μας. Η ανακοίνωση τα λέει όλα και δείχνει το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας. Δεν ήταν κάτι που έγινε χωρίς σκέψη».

Όσο για το τι είναι ο Κρατερός για την Κατερίνα, η ίδια φρόντισε να δώσει τον πιο σημαντικό δημόσιο χαρακτηρισμό στον πρώην πια σύζυγό της:
«Θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια… Δεν μας επηρέασαν ποτέ τα φώτα. Δεν βασίσαμε εκεί τη σχέση μας. Νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν λειτουργήσαμε ποτέ ανταγωνιστικά μεταξύ μας… Κάναμε όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε».

Υπήρξαν και δύο ερωτήσεις του περιοδικού Οκ, στις οποίες η Καραβάτου απάντησε με μεγάλη ειλικρίνεια.

Διάβασέ τις παρακάτω:

«Έχεις συνειδητοποιήσει μέσα σου ότι έχει κλείσει οριστικά ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή σου», ρωτούν την Κατερίνα. «Αυτές είναι ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω τώρα γιατί είναι μια συνθήκη που δεν γνωρίζω, είναι εντελώς αχαρτογράφητα τα νερά αυτή τη στιγμή. Θα χρειαστούμε όλοι το χρόνο μας».

«Φαντάζομαι ότι υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας»; 
Και μάλιστα πολύ καλή. Για εμάς αυτό είναι αυτονόητο.