MY KTEO

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές στη Βόρεια Εύβοια επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά



Τις πληγείσες από τις πρόσφατες πυρκαγιές περιοχές στη Βόρεια Εύβοια επισκέφθηκε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από την υποψήφια Περιφερειάρχη  Στερεάς Ελλάδας Κατερίνα Μπατζελη, καθώς επίσης και με κλιμάκιο της Ν.Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοιας. 

Είχε συνάντηση _ ενημέρωση διαδοχικά με τον Λιμενάρχη Αιδηψού Σωτήρη Δανίκα, με το δήμαρχο Ιστιαίας  Αιδηψού Γιάννη Κοτζιά και τον Δήμαρχο Μαντουδίου Λίμνης  Αγ. Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη.

Όπως δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ , είναι λυπηρό πού η πρόσφατη πύρινη λαίλαπα άφησε στη Βόρεια Εύβοια για μια ακόμη φορά μεγάλες καταστροφές στα ίδια μέρη πού άφησαν οι πλημμύρες των προηγούμενων καταστροφών.

"Η καταστροφή είναι πρωτοφανής στο δάσος, στα σπίτια και τις καλλιέργειες. Προτεραιότητα μας είναι να ξαναφυτρώσει η ελπίδα στα καμένα και να δώσουμε απαντήσεις στην αγωνία των ανθρώπων και ιδιαίτερα των νέων.

Ας δείξουμε στους συνανθρώπους μας πού προσπαθούν να σταθούν όρθιοι μπροστά σε μια περιβαλλοντική τραγωδία, που δίνουν τη μάχη σώμα με σώμα για την καταστροφική πυρκαγιά ότι δεν έχουν εγκαταληφθεί από όλους στο έλεος της φωτιάς που έχει μετατρέψει σε στάχτες τους κόπους μιας ζωής και καταστρέφει το φυσικό περιβάλλον που είναι το σπίτι όλων μας. Με ύφος πατριωτικό με τόλμη και αποφασιστικότητα η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αγκάλιασε τον πόνο των πληττόμενων συμπολιτών μας και είναι αποφασισμένη να δώσει σκληρή μάχη απέναντι στην ανικανότητα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ν.Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Εύβοιας.