MY KTEO

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Αντιδήμαρχος καθαριότητας Δήμου Ερέτριας ορίστηκε ο Βαγγέλης Τσώκος


Με απόφαση του Δημάρχου Ερέτριας Γιάννη Δημητρόπουλου ορίστηκε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Βαγγέλης Τσώκος.

Σύμφωνα με την απόφαση:

Ορίζει τον κ. Τσώκο Ευάγγελο του Ιωάννη, δημοτικό σύμβουλο, ως Αντιδήμαρχο του

Δήμου Ερέτριας και Β΄ Αναπληρωτή Δημάρχου, με θητεία από 8/9/2021 μέχρι 31/12/2023, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες, στη Δημοτική Ενότητα Ερέτριας, ως εξής:

1) Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας της δημοτικής ενότητας Ερέτριας, της αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται.

2) Συνεργάζεται με τον πρόεδρο και τους Συμβούλους της Κοινότητας για την επίλυση των προβλημάτων τους.

3) Επίβλεψη για την εύρυθμη λειτουργία Δημοτικών και λαϊκών/Κυριακάτικων αγορών, εμποροπανηγύρεων, την άσκηση υπαίθριων εμπορικών δραστηριοτήτων.

4) Την εύρυθμη λειτουργία του πλανόδιου εμπορίου.

5) Συνδρομή σε οτιδήποτε του ζητηθεί από την Αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής σχετικά με τα αδέσποτα ζώα.

6) Διαχείριση των κοιμητηρίων σε συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια.

7) Την συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για το οδόστρωμα εντός σχεδίου και οικισμών (διαγραμμίσεις, συντήρηση κλπ) στη δημοτική ενότητα Ερέτριας.

8) Την τέλεση πολιτικών γάμων στη δημοτική ενότητα Ερέτριας.

9) Την ευθύνη της Συντήρησης και Επισκευής Ηλεκτροφωτισμού Δημοτικών δρόμων και κοινόχρηστων χώρων και αντιμετώπιση βλαβών.

10)Την έκδοση και υπογραφή όλων των σχετικών εγγράφων και δικαιολογητικών που σχετίζονται με τις πιο πάνω ανατιθέμενες αρμοδιότητες.

11)Την εποπτεία του Γραφείου Κινήσεως, την ευθύνη της συντήρησης και επισκευής του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, διαχείρισης υλικών, καυσίμων και ανταλλακτικών μηχανολογικού εξοπλισμού και λοιπών οχημάτων και εργαλείων. Για τις αρμοδιότητες αυτές εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων και την επιβολή προστίμων.

12) Επίβλεψη της εφαρμογής των σχεδίων Πολιτικής Προστασίας στη δημοτική ενότητα Ερέτριας.

Β. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί η

Αντιδήμαρχος κ. Παπαγγελή Μαρία, που αναπληρώνει τον Δήμαρχο, και όταν αυτή

απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο κ. Τσώκο Ευάγγελο. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Τσώκου Ευάγγελου που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Σμπιλίρης Γεώργιος, ενώ, τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ Σμπιλίρη Γεωργίου που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδημάρχος κ. Τσώκος Ευάγγελος.