MY KTEO

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Σπανός: Προβάλλουμε τον τόπο μας σε κάθε περίσταση, προς κάθε κατεύθυνση, με όλη τη δύναμη της φωνής μας!

 


Η «καρδιά της Ελλάδας», η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι και πάλι στην καρδιά των εξελίξεων. Το περίπτερο μας στην 85η ΔΕΘ συγκεντρώνει την προσοχή όλων με θεματικούς άξονες όπως πάντα την Αγροδιατροφή, τον Πολιτισμό, τον Τουρισμό και την Επιχειρηματικότητα δήλωσε πριν λίγο ο περιφερειάρχης Φάνης Σπανός

Αλλά και με όσα ξεχωρίζουν στον τόπο μας τη φετινή χρονιά. Τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Το EKO Acropolis Rally που συνεχίζεται δυναμικά αυτές τις μέρες στα βουνά μας. Και φυσικά την ειδική δράση προβολής της βόρειας Εύβοιας, που μας περιμένει να την απολαύσουμε!

Υποδεχτήκαμε, μεταξύ άλλων, στο περίπτερό μας τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, τον νέο Υπουργό Τουρισμού Vassilis Kikilias, την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, τον Υπουργό Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, τον Υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης Stavros Kalafatis, την Υφυπουργό Τουρισμού Sofia Zacharaki. Τους συναδέλφους Περιφερειάρχες Apostolos Tzitzikostas, Giorgos Patoulis, Χρήστος Μέτιος και Παναγιώτης Ε. Νίκας. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από κοντά μας ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Προβάλλουμε τον τόπο μας σε κάθε περίσταση, προς κάθε κατεύθυνση, με όλη τη δύναμη της φωνής μας! Για μια Στερεά Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει!