MY KTEO

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Στην εκδήλωση της Ε.Π.Σ.Ε. η Δήμαρχος Χαλκιδέων


Στην εκδήλωση για την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας (Ε.Π.Σ.Ε.), που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Κατά την εκδήλωση, μεταξύ των άλλων βραβεύσεων, η Δήμαρχος βράβευσε τον κ. Κώστα Βέττα για την προσφορά του στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

«Είναι μεγάλη μου χαρά που βραβεύω τον κ. Βέττα. Η τιμή και η αξία του ανθρώπου και ειδικά όσων ασχολούνται και με τον αθλητισμό, αποτιμάται κυρίως όταν αναχωρούν από την ενεργό δράση. Και σίγουρα κερδίζουν τον σεβασμό, όταν την επιτυχημένη τους πορεία συνοδεύει ο ακέραιος χαρακτήρας τους.

Στον Δήμο Χαλκιδέων αγαπάμε τον αθλητισμό και προσπαθούμε να είμαστε κοντά σε όλα τα αθλήματα και κυρίως να παρέχουμε σωστούς αγωνιστικούς χώρους. Έχουμε προχωρήσει σε πολλές εργασίες επισκευών και γενικών παρεμβάσεων στα γήπεδα Νέας Αρτάκης, Βατώντα, Τσαλίκη – Παπίλα, Αφών Αλεξάνδρου, Στάδιο Χαλκίδας, Πάρκο Λαού,  Βούρκου, Μουστάκα – Τζιώτη, Νέας Λαμψάκου, Αγίου Νικολάου, Αφρατίου, Καλοχωρίου – Παντειχίου, Βαθέος, Δροσιάς, Ανθηδόνας κ.α.

Βέβαια φέτος είχαν προτεραιότητα, λόγω των πλημμυρών της 9ης Αυγούστου, που είχαμε την καταστροφή των γηπέδων του Βασιλικού και των Φύλλων. Να σας ενημερώσω ότι το γήπεδο του Βασιλικού έχει συμβασιοποιηθεί κι αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και θα είναι καλύτερο κι από πριν. Θα κατασκευαστούν βοηθητικό γήπεδο και εξέδρες με στέγαστρο. Όσον αφορά στο γήπεδο των Φύλλων, το διατηρήσαμε και κάναμε ορισμένες παρεμβάσεις, ώστε να είναι λειτουργικό για κάποιες προπονήσεις. Ωστόσο δεν θα είναι έδρα, καθώς θα κατασκευαστεί νέο γήπεδο, στον δρόμο προς τον Άγιο Γεώργιο τον Αρμά. Ευελπιστούμε ότι στο Ληλάντιο, μέχρι να τελειώσει η παρούσα θητεία, θα έχουμε δύο καινούρια γήπεδα ποδοσφαίρου.

Στο Τεχνικό Πρόγραμμα έχουμε ενταγμένα τα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Λαμψάκου, ενώ επιπλέον έχουμε εντάξει στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος», ένα μεγάλο έργο με διάφορα υποέργα, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την κατασκευή του χλοοτάπητα της ιστορικής έδρας του γηπέδου της Κανήθου, την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο Στάδιο Χαλκίδας, τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου του Αφρατίου, την ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου στο Βαθύ, τα αποδυτήρια του γηπέδου στο Πάρκο Λαού και τον ηλεκτροφωτισμό στο Καλοχώρι-Παντείχι.

Οι ανάγκες είναι πολλές, συνεχίζουμε όμως να προσπαθούμε και με καλή συνεργασία και με τα σωματεία και με την Ένωση, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και τα εμπόδια και να αλλάξουμε την εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και καλά αποτελέσματα.», ανέφερε στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.