MY KTEO

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Στον Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας Κελαϊδίτης - Βουρδάνος για την έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων των πτηνοτρόφων ενόψει του επερχόμενου χειμώνα


Στον Δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας βρέθηκαν σήμερα το πρωί Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Βουρδάνος και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Γιώργο Τσαπουρνιώτη και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και των Κτηνοτρόφων. Προβλήματα της μεγάλης πυρκαγιάς η προμήθεια ζωοτροφών και υλικών για την κατασκευή σταβλικών εγκαταστάσεων.

Προχωρά η παράδοση ζωοτροφών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Ενώ παραδίδονται 9.000 τμ αυλακωτά χαλυβδόφυλλα για αποκατάσταση ποιμνιοστασίων προσφορά της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ Α.Ε. & 600 τεμάχια ξύλινους στύλους προσφορά της ΔΕΔΔΗΕ στους Δήμους Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας & Ιστιαίας - Αιδηψού.

"Ετοιμαζόμαστε με τους πληγέντες κτηνοτρόφους των δύο (2) πυρόπληκτων Δήμων, προκειμένου έγκαιρα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα εν όψει του επερχόμενου χειμώνα" δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Βουρδάνος.