MY KTEO

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ: Συνεχίζουμε την οργάνωση της αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας


ΣΥΣΚΕΨΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 15/09/2021 18:30 – ΚΤΙΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζουμε την οργάνωση της αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας

Στηρίζουμε την κινητοποίησή τους στην περιφέρεια την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 18:00

Το σωματείο μας, Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας, μαζί με τα σωματεία Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και Συνδικάτο Μετάλλου Ν.Ευβοίας, από τη πρώτη στιγμή της καταστροφής στη Βόρεια Εύβοια καλέσαμε σε οργάνωση της αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους, σε στήριξη του αγώνα για να μείνουν στον τόπο τους.

Σε αυτό το κάλεσμα εκατοντάδες έχουν ανταποκριθεί μέχρι σήμερα, σωματεία, φορείς, λαϊκοί άνθρωποι, φέρνοντας είδη αλληλεγγύης στο κτίριο του εργατικού κέντρου Εύβοιας όπου τα συγκεντρώνουμε. Στηρίξαμε τις κινητοποιήσεις των πυρόπληκτων, συμμετείχαμε στο μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στον κόμβο της Στροφυλιάς το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021.

Η οργάνωση της αλληλεγγύης, η στήριξη του αγώνα των πυρόπληκτων για να μείνουν στον τόπο τους είναι ανάγκη να συνεχιστούν ώστε να αναγκαστεί η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους για αποκατάσταση όλων των ζημιών, άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής θωράκισης, αποζημιώσεις στο 100%, οικονομική ενίσχυση κτλ.

Όχι μόνο με διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων δεν είχε ληφθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο (αντιπυρικές ζώνες, συντήρηση δασικών δρόμων, πυροσβεστικοί κρουνοί, υδατοδεξαμενές μέσα στο δάσος, πυροσβεστικά φυλάκια, προσλήψεις προσωπικού και προμήθεια των απαραίτητων μέσων για να γίνουν αυτά) αλλά ακόμα και τώρα μετά την καταστροφή στην ίδια ρότα συνεχίζουν. Βλέπουν τα καμένα σα μια χρυσή ευκαιρία για μπίζνες με το λαό της περιοχής υπάλληλο στα σχέδιά τους. Ταυτόχρονα, ότι δεν έχει καεί στο νομό συνεχίζει να κινδυνεύει λόγο των τεράστιων διαχρονικών ελλείψεων που συνεχίζουν να υπάρχουν.

Για την συνέχιση της οργάνωσης της αλληλεγγύης και του αγώνα για να μείνουν στον τόπο τους οι πυρόπληκτοι της Βόρειας Εύβοιας καλούμε σε σύσκεψη στο κτίριο του εργατικού κέντρου Εύβοιας την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:30 το απόγευμα.

Απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα σε όλα τα σωματεία της Εύβοιας ώστε να δυναμώσει η αλληλεγγύη και να στηριχτεί ο αγώνας των πυρόπληκτων από περισσότερες δυνάμεις.

 

ΣΥΣΚΕΨΗ – ΤΕΤΑΡΤΗ 15/09/2021 18:30 – ΚΤΙΡΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Συνεχίζουμε την οργάνωση της αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας

Στηρίζουμε την κινητοποίησή τους στην περιφέρεια την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 18:00