MY KTEO

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Το κόλπο που βελτιώνει το σεξ άμεσα

 


Αν νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να κάνετε ένα reset στη σεξουαλική σας ζωή, δεν είστε μόνοι. Πολλά ζευγάρια νιώθουν ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει στην κρεβατοκάμαρα και αναζητούν λύση, όπως ισχυρίζεται η Allison Moon, συγγραφέας του μπεστ σέλερ βιβλίου «Girl Sex 101».

 

«Η εξοικείωση είναι ο θάνατος της σεξουαλικής ορμής. Όσο περισσότερο συνηθίζουμε κάποιον, τόσο λιγότερο απολαυστικό γίνεται το σεξ».

 

Η Moon είναι εδώ να προσφέρει τις γνώσεις της σε όποιον θέλει να την ακούσει, βοηθώντας τα ζευγάρια να ξαναβρούν το χαμένο ερωτικό τους πάθος.

 

Η Νο 1 συμβουλή της; Η αυτοϊκανοποίηση μπροστά στον σύντροφό σου.

 

«Ο αυνανισμός επιτρέπει στον σύντροφό σου να σε δει να απολαμβάνεις την ικανοποίηση, κάτι που χτίζει οικειότητα», παρατηρεί η Moon.

 

Ο παρτενέρ παρατηρεί από πρώτο χέρι πού και πώς σου αρέσει να αγγίζεσαι, ενώ η ίδια η πράξη διευκολύνει την καλύτερη ερωτική επικοινωνία.

 

Ο αυνανισμός έχει επίσης πολλά οφέλη για την υγεία, εξηγεί η Moon, μεταξύ αυτών η βελτίωση της διάθεσης και η αποφόρτιση του στρες, πράγματα που ανοίγουν τον δρόμο για περισσότερο και καλύτερο σεξ.