MY KTEO

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η πρώτη, μετά από δεκαετίες, που στήριξε έμπρακτα την Τοπική Αυτοδιοίκηση


Στο stand του OTAVOICE  στην 85η ΔΕΘ, βρέθηκε ο αναπληρωτής τομεάρχης Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ , βουλευτής Ευβοίας Μίλτος Χατζηγιαννάκης και αναφέρθηκε στην πολιτική κατάσταση,

στην οικονομία και στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην κάμερα του συνεργάτης μας Βασίλη Περιδικίδη. 

Ο κ. Χατζηγιαννάκης σχολίασε ότι η φετινή ΔΕΘ είναι υποτονική λόγω της γενικότερης κατάστασης που δημιούργησε το κυβερνητικό αλλαλούμ με την διαχείριση της επιδημιολογικής κρίσης.

Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι αυτό αντανακλά στην πραγματική οικονομία και στην πραγματική κατάσταση που βιώνουν οι Έλληνες σήμερα, ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

Προέρχομαι και εκλέγομαι στην Εύβοια ζήσαμε φέτος την πλήρη εγκατάλειψη και καταστροφή που έχουν ονοματεπώνυμο, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα δήθεν επιτελικό κράτος που έστησε αλλά λειτουργεί παρά μόνο με όρους επικοινωνίας.

Απίστευτη ακρίβεια, στην ουσία φτωχοποίηση των Ελλήνων. Χωρίζουν τους πολίτες με πολλές αφορμές δημιουργώντας κανόνες κοινωνικού αυτοματισμού. Φορτώνοντας τις ευθύνες στους νέους, που τώρα προσπαθούν να δελεάσουν με επικοινωνιακά τερτίπια.

Το 90% της ελληνικής επιχειρηματικότητας δεν θα έχει την δυνατότητα να γευτούν αυτό που λέγεται πολυπόθητη ανάπτυξη. Η δήθεν ανάπτυξη που ευυαγγελίζεται ο πρωθυπουργός θα αφορά ελάχιστους δικούς τους ανθρώπους και επιχειρηματίες.

Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη. Η υγειονομική κρίση αργά ή γρήγορα θα περάσει, δυστυχώς αυτά που θα αφήσει πίσω  γιατί δεν υπάρχει σχέδιο και πρόθεση θα είναι πολύ χειρότερη από αυτή που παρέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.