Evia Top: Οι Έλληνες είναι οι κορυφαίοι εραστές - Ο «σεξουαλικός χάρτης» του κόσμου αναδεικνύει τους πιο θερμόαιμους λαούς

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Έλληνες είναι οι κορυφαίοι εραστές - Ο «σεξουαλικός χάρτης» του κόσμου αναδεικνύει τους πιο θερμόαιμους λαούς

 


Κορυφαίοι εραστές στον κόσμο αναδεικνύονται οι Έλληνες, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», που παρουσιάζει έναν «παγκόσμιο ερωτικό χάρτη» με τα δυνατά σημεία κάθε εθνικότητας στο κρεβάτι και τους πιο... θερμόαιμους λαούς, βάσει παλαιότερων ερευνών. «Οι Έλληνες άνδρες βρέθηκαν πρόσφατα να είναι οι καλύτεροι στο κρεβάτι, με ενισχυμένη απόδοση λόγω της υγιούς μεσογειακής διατροφής τους με ψητό ψάρι, ελαιόλαδο και φέτα», αναφέρει στο άρθρο της η Γιασμίν Χαρίσα. Στην ενότητα του ερωτικού της αφιερώματος για την Ελλάδα επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με παλαιότερα στοιχεία της Durex, το 87% των ενηλίκων στη χώρα μας κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, δηλαδή πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη χώρα που συμπεριλήφθηκε στην έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών. Η εν λόγω έρευνα έβαλε στο μικροσκόπιο τις σεξουαλικές συνήθειες 30.000 ανθρώπων από 26 εθνικότητες και οι Έλληνες βρέθηκαν στην κορυφή, εξηγεί η αρθρογράφος. Πώς τα πάνε όμως οι άλλες χώρες στα ερωτικά τους; Οι επιδόσεις, οι προτιμήσεις και τα «δυνατά σημεία» διάφορων λαών εντός και εκτός Ευρώπης ξεκινούν από την «ξηρασία» της Ιαπωνίας και φτάνουν στην εντυπωσιακή -αλλά μάλλον... αναποτελεσματική- αντοχή των Βραζιλιάνων.

 

Τελευταίοι οι Ιάπωνες

 Τελευταίοι και καταϊδρωμένοι οι Ιάπωνες: Ως ο λιγότερα σεξουαλικά ικανοποιημένος λαός του πλανήτη εμφανίζονται οι Ιάπωνες, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Μόνο το 34% του πληθυσμού κάνει σεξ κάθε εβδομάδα, με βάση τα στοιχεία της Durex. Τα εξαντλητικά ωράρια εργασίας έχουν συνδεθεί με τη μείωση ερωτικών επαφών ανάμεσα σε συζύγους και ζευγάρια, συμπληρώνει η αρθρογράφος.

 

 Τα «κοκοράκια», οι Γάλλοι

  Οι Γάλλοι εμφανίζονται να προτιμούν γρήγορες συνευρέσεις, σύμφωνα με μια έρευνα. Λίγο περισσότεροι από τους μισούς άνδρες καταφέρνουν να παρατείνουν τη συνουσία καθυστερώντας την εκσπερμάτιση και μόλις το 6% «κρατάει» 13 λεπτά.

 

  Πρωταθλητές στους οργασμούς οι Νορβηγοί

 Η παγκόσμια «πρωτεύουσα των οργασμών» φαίνεται να είναι η Νορβηγία, αφού, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας ερωτικών βοηθημάτων Lelo, το 35% του πληθυσμού ισχυρίζεται ότι φτάνει σε κορύφωση κάθε μέρα.

 

Ποδολάγνοι οι Βρετανοί

Η έρευνα «Great British Sex Survey» αποκάλυψε την αδυναμία που έχουν οι Βρετανοί για τα πόδια. Το φετίχ της ποδολαγνείας (σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό) απαντά σε 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους και το Μάντσεστερ είναι «πρωταθλητής» στο... πιπίλισμα δαχτύλων, με το Λιντς και το Σέφιλντ να ακολουθούν… κατά πόδας.

 

Τη γυναίκα από πάνω θέλουν οι Βέλγοι

 Η στάση της «καουμπόισσας» (η γυναίκα από πάνω, αντικρίζοντας τον άνδρα) είναι η πιο διαδεδομένη στο Βέλγιο, σύμφωνα με έρευνα του ιατρικού site Dr. Ed.

 

Τρυφερότητα θέλουν οι Πολωνοί

  Το «spooning», όπου οι «παρτενέρ» ξαπλώνουν στο πλάι, με τον άνδρα πίσω από τη γυναίκα, είναι η στάση που «ανάβει» πιο πολύ τα αίματα των Πολωνών. Ο συνδυασμός τρυφερότητας και ερωτισμού φαίνεται πως εξιτάρει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο λαό.

 

Για τη «διάσωση του είδους» οι Ρώσοι

 Η ρωσική κυβέρνηση ανακήρυξε τη 12η Σεπτεμβρίου Ημέρα Σύλληψης ενθαρρύνοντας τα ζευγάρια να μείνουν σπίτι και να... αναπαραχθούν. Εκείνα που θα αποκτήσουν παιδί εννέα μήνες αργότερα θα κερδίσουν κάποιο βραβείο.

 

Προτιμούν το τρίο στις ΗΠΑ

 Οι ΗΠΑ είναι το μέρος που προτείνεται να πάει κανείς αν του αρέσουν τα τρίο. Η Νέα Υόρκη φαίνεται να έχει τη μεγαλύτερη όρεξη για σεξ με έναν επιπλέον παρτενέρ, σύμφωνα με το dating app 3somer, με το Λος Άντζελες και το Σικάγο να ακολουθούν. Ένας στους εννέα Αμερικανούς έχει βρεθεί (εκούσια) σε πολυσυντροφική σχέση και ένας στους έξι θα ήθελε να δοκιμάσει την εμπειρία, σύμφωνα με το περιοδικό «Frontiers in Psychology».

 

Η μυρωδιά της μασχάλης εξιτάρει τους Γερμανούς

 Γυμνισμός και swinging φαίνεται πως είναι η «σπεσιαλιτέ» των Γερμανών, σύμφωνα με το άρθρο. Η Γερμανία έχει τα περισσότερα swingers bars από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Επίσης, σύμφωνα με το «Penguin Atlas», η μυρωδιά της μασχάλης φαίνεται να δρα ερεθιστικά στο 23% των Γερμανών.

 

Αγαπούν το στοματικό σεξ οι Ιταλοί

 Σύμφωνα με έρευνα του 2019, πάνω από το 80% των Ιταλών αγαπούν το στοματικό σεξ. Επίσης, 24% των ερωτηθέντων παραδέχθηκαν ότι χρησιμοποιούν... τρόφιμα στις σεξουαλικές τους επαφές. Σχεδόν το 50% των ζευγαριών κάνουν σεξ 2-3 φορές την εβδομάδα.

 

Δεν φτάνουν σε οργασμό οι Κινέζοι

 «Φτωχή» σε οργασμούς φαίνεται πως είναι η Κίνα, σύμφωνα με έρευνα της Durex. Σχεδόν το 76% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν καταφέρνουν να φτάσουν σε κορύφωση κάθε φορά που κάνουν σεξ.

 

Υποκρίνονται οι Βραζιλιάνοι

 Οι Βραζιλιάνοι «που κατά μέσο όρο αντέχουν γύρω στα 30 λεπτά στο κρεβάτι» είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές της αντοχής, επισημαίνει η αρθρογράφος. Η αρνητική πλευρά ωστόσο, σύμφωνα με το «The Penguin Atlas Of Human Sexual Behaviour», είναι πως το 44% των γυναικών παραδέχονται ότι υποκρίνονται οργασμούς, ποσοστό που δείχνει ότι σημασία δεν έχει μόνο η ποσότητα, αλλά και η ποιότητα.