MY KTEO

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Εκδήλωση για την αγροτική ανάπτυξη στο Αρχοντικό Κριεζώτη στην Τριάδα Ευβοίας - Νέα ημερομηνία


Η ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ και η Πολιτιστική Επιτροπή 1821 -2021 του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα: "Δράσεις με το βλέμμα στην Αγροτική Καινοτομία και Ανάπτυξη", στον προαύλιο χώρο του Αρχοντικού Κριεζώτη στην Τριάδα, το Σάββατο στις 25 Σεπτεμβρίου 2021.

Αναλυτικά:

H ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ και η Πολιτιστική Επιτροπή 1821-2021 του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στo πλαίσιo των δραστηριοτήτων των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση διοργανώνει εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Αρχοντικού Ν. Κριεζώτη, στην Τριάδα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο σε μία προσπάθεια του Δήμου να συνδέσει το Ιστορικό παρελθόν του Αρχοντικού Ν. Κριεζώτη, αξιοποιώντας το και δίνοντας του μια νέα πνοή και λειτουργία.

Παράλληλα με τη λαογραφική του ταυτότητα, θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του μέλλοντος του τόπου. Στο πλαίσιο αυτό και στηριζόμενοι στη συνεχή προσφορά των Επαγγελματιών του Δήμου στον τομέα της Γεωργίας, Πτηνοτροφίας και Κτηνοτροφίας, διοργανώνει την πρώτη εσπερίδα με θέμα: "Δράσεις με το βλέμμα στην Αγροτική Καινοτομία και Ανάπτυξη".

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσέγγιση για συνεχή αναβάθμιση των επαγγελματιών του τόπου, η ανάπτυξη νέων καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων και η ανάδειξη των περιβαλλοντικών δυνατοτήτων της περιοχής, ως κέντρου αγροτικής εκπαίδευσης και καινοτομίας στον ευρύ χώρο της Γεωργίας.