MY KTEO

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Εύβοια: Σήμερα Πέμπτη προβλέπονται τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες

 


Σήμερα Πέμπτη (09-09-21) τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και το λογαριασμό της ΕΜΥ στο Twitter (@EMY_HNMS).

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας  και οι Υπηρεσίες που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έχουν τεθεί  σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων ειδικότερα δε σε επιβαρυμένες περιοχές από τις προηγούμενες καταστροφές σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια μας .

Επίσης με μέριμνα των Διευθυντών των ή των υπευθύνων των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών όλοι οι εργαζόμενοι (μόνιμοι υπάλληλου , Ο.Χ. και ιδιώτες Μ.Ε.)  στις ανωτέρω δράσεις θα φέρουν τα μέτρα ατομικής προστασίας για την πρόληψη και τον περιορισμό της διάδοσης  του κορωνοϊού  covid-19..