MY KTEO

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Τι δήλωσαν Σπανός και Κελαϊδίτης για τη συνάντηση τους με τον Μπένο


Το τελευταίο τετραήμερο ο κ. Σταύρος Μπένος πήγε από χωριό σε χωριό στην Β. Εύβοια, είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων αλλά και του απλούς πολίτες ενώ συναντήθηκε με τους Δημάρχους και τον Περιφερειάρχη που συζήτησαν τις προτεραιότητες του Σχεδίου Ανασυγκρότησης.

«Η συνεργασία μας με τον Σταύρο Μπένο είναι διαρκής και παραγωγική. Συναντηθήκαμε ξανά, με αφορμή την επίσκεψή του στις πυρόπληκτες περιοχές και την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με θέμα το σχέδιο ανασυγκρότησης. Είναι μια ανοιχτή διαδικασία, στην οποία θέλουμε να συμμετάσχουν όλοι, γιατί ο σχεδιασμός μας για την αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας εκπορεύεται από τους πολίτες και απευθύνεται στους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο», δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

«Μαζί με την κοινωνία και τους ανθρώπους που πόνεσαν περισσότερο, με εκείνους που πιστεύουν ότι μπορούμε να την ξαναχτίσουμε ακόμα καλύτερη, ξεκινάμε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια με σχέδιο, πίστη και σκληρή δουλειά», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης.