MY KTEO

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εξωτερική πύλη του Νοσοκομείου


Κανένας συνάδελφος σε αναστολή – Κανένας δεν περισσεύει Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε 2ωρη στάση εργασίας, για το μέτρο της αναστολής αύριο ημέρα Πέμπτη 9/09/2021, από 8.00 πμ. έως 10.00 πμ.

Στεκόμαστε στο πλάι των συναδέλφων διεκδικώντας άμεσα την επαναφορά τους στο χώρο του νοσοκομείου, την  άρση της αναστολής.

Μας αφορά όλους.... Πώς θα λειτουργήσουν τα τμήματα;

Από τη στιγμή που δόθηκαν οι 45 αναστολές πολλά τμήματα αντιμετωπίζουν προβλήματα στη λειτουργία τους. Πως θα διασφαλιστεί άμεσα η εύρυθμη και ασφαλής λειτουργία τους, χωρίς το συγκεκριμένο προσωπικό, αλλά και τηρώντας την νομοθεσία για τα ωράρια εργασίας των υπόλοιπων εργαζομένων;

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει τις διατάξεις της υποχρεωτικότητας, σεβόμενη την προσωπικότητα των υγειονομικών, που μέχρι σήμερα έχουν υπερβάλλει εαυτόν με κίνδυνο της ζωής τους για να προστατεύσουν τη δημόσια υγεία και να αναζητήσει τις λύσεις εκείνες, που με πειθώ θα αυξηθεί η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού.

ΟΧΙ στο διαχωρισμό των εργαζομένων, την αναστολή

εργασίας και τις απολύσεις.

• Να αρθούν, άμεσα, οι αναστολές και να ενισχυθεί το νοσοκομείο με

μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

• Να μην περάσουν τα σχέδια για συγχωνεύσεις και ιδιωτικοποιήσεις

νοσοκομείων. Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σε χώρους δουλειάς, μέσα μαζικής μεταφοράς, σχολεία, πανεπιστήμια.