MY KTEO

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Μπένος παρουσίασε στον Κικίλια το ολιστικό σχέδιο για την αναγέννηση της Β. Εύβοιας -Κορυφαίος πυλώνας ο τουρισμός


 Με τον επικεφαλής της Επιτροπής για το σχέδιο ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας, Σταύρο Μπένο, συναντήθηκε ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας. Στη συνάντηση που έγινε στο υπουργείο Τουρισμού, ο κ. Μπένος παρουσίασε στον κ. Κικίλια ένα ολιστικό και ανθρωποκεντρικό σχέδιο, με κορυφαίο πυλώνα του τον τουρισμό, καθώς -όπως τόνισε χαρακτηριστικά- είναι το όχημα που θα δώσει την ελπίδα για την αναγέννηση της περιοχής.

 

Από την πλευρά του, ο υπουργός Τουρισμού ευχαρίστησε τον κ. Μπένο για την παρουσίαση του σχεδίου και ανακοίνωσε την αύξηση του κονδυλίου για την τουριστική καμπάνιας του 2022 για την Εύβοια, από 1,5 σε 2 εκατομμύρια ευρώ.

 

Στη δήλωση του ο κ. Κικίλιας σημείωσε τα έξης: «Εμείς θέλουμε να στηρίξουμε την Εύβοια και τους συμπολίτες μας εκεί. Γι' αυτό, σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό φυσικά, θα αυξήσουμε την τουριστική καμπάνια για το 2022, από τους πρώτους κιόλας μήνες του χρόνου, από 1,5 σε 2 εκατομμύρια ευρώ για την Εύβοια, λανσάροντας παράλληλα και δέκα οριζόντιες δράσεις για το τουριστικό προϊόν στην Εύβοια, σε μια προσπάθεια να τονώσουμε τη μέση ελληνική οικογένεια, τους ανθρώπους που ασχολούνται γύρω από το τουριστικό προϊόν, ξενοδόχους, ξενοδοχοϋπάλληλους και τα συναφή επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό, δηλώνοντας έμπρακτα το "παρών".