MY KTEO

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα


Ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (ΔΟΑΠΠΕΧ) σας ενημερώνει ότι στα πλαίσια των εκπαιδευτικών του προγραμμάτων των Μουσικών μας Συνόλων, ξεκίνησαν  οι  εγγραφές νέων μαθητών  στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, για την καλλιτεχνική περίοδο 2021 – 2022.

Στη Φιλαρμονική λειτουργούν τμήματα εκμάθησης πνευστών και κρουστών οργάνων, καθώς και των απαιτούμενων μαθημάτων θεωρίας της μουσικής, από ομάδα καταξιωμένων καθηγητών. Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν μικροί και μεγάλοι μαθητές από   8 ετών και άνω ανεξαρτήτως μουσικών γνώσεων.                       

Σημειώνουμε ότι το όργανο και η διδασκαλία είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η διδασκαλία περιλαμβάνει όλα τα μουσικά όργανα της μπάντας, όπως:

           Ξύλινα πνευστά: Φλάουτο – Κλαρινέτο – Σαξόφωνο.                       

           Χάλκινα πνευστά: Τρομπέτα - Τρομπόνι – Κόρνο – Βαρύτονο - Τούμπα.

           Κρουστά: Ντράμς – Ταμπούρο – Γκράν κάσα & πιατίνια    

Για την διεξαγωγή των μαθημάτων  και γενικά για την ασφαλή λειτουργία των τμημάτων της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και σε εφαρμογή των μέχρι τώρα πρωτοκόλλων υγιεινής που έχουν εκδώσει τα συναρμόδια Υπουργεία, ο ΔΟΑΠΠΕΧ έχει λάβει ήδη όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής για τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό της Φιλαρμονικής. 

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά στο κτίριο της Φιλαρμονικής, οδός Τζαβέλα 5 από τις    12.00 – 18.00. Επισημαίνουμε ότι η προσέλευση στο χώρο των εγγραφών θα γίνεται με μάσκα και ανά 2 άτομα.     

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2221061071 – 2221021517 & 6945770064,

e-mail: dchalkis@otenet.gr