MY KTEO

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτοψία του Επιμελητηρίου Εύβοιας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο κτήριο του Δημόκριτου


Μετά την πρόσφατη υπογραφή προγραμματικός σύμβασης του Επιμελητηρίου Εύβοιας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την προετοιμασία της αναμόρφωσης με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις και επαναλειτουργίας σε νέες βάσεις της Σχολής του Δημοκρίτου πραγματοποιήθηκε σήμερα αυτοψία των δύο φορέων και υπηρεσιακών τους παραγόντων στο υπάρχον κτήριο.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης επέδειξε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις στους συμμετέχοντες και τους ενημέρωσε συνοπτικά για το συνολικό σχέδιο αναμόρφωσης του χώρου.

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός αναφέρθηκε στη θέληση και στις προσπάθειες της ΠΣΕ για την τάχιστη και απρόσκοπτη χρηματοδότηση των ενεργειών αποκατάστασης και αναμόρφωσης.

Οι συμμετέχοντες στην αυτοψία Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας – ΠΕ Εύβοιας κ. Γιώργο Κελαΐδίτης και Παιδείας κ. Κώστας Γαλάνης και  κ.κ Βαγγέλης Κούκουζας Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας, Σπύρος Κουτσαύτης Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου και Βασίλης Βαρελάς, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & εξυπηρέτησης επιχειρήσεων επιβεβαίωσαν την ετοιμότητα και επάρκεια των αντίστοιχων δομών να συμβάλλουν στην επιτυχία των σχεδιαζόμενων ενεργειών