MY KTEO

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας (Σ.Ε.Α.Ν Ευβοίας ) τίμησε τον Προστάτη του

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας (Σ.Ε.Α.Ν Ευβοίας ) τίμησε εκ μεταφοράς , τον Προστάτη των Εφέδρων Αξιωματικών – όπως επισήμως ανακηρύχθηκε μεαπόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 23 Ιουνίου 2021 κατά την 164η συνάντηση της, - Μεγαλομάρτυρα Άγιο Νικήτα τον Γότθο, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, πολιούχο Χαλκίδος . Με το πέρας του Ορθου, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών - εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου – και ο Πατέρας Ιωάννης τέλεσαν την αρτοκλασία Υπέρ Υγείας των Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών των, μεταφέροντας τις ευλογίες του Μητροπολίτου μας στο μέλη του Συνδέσμου.



Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βαρυτιμίδης Μιχαήλ Εφ. Τχη ( ΔΒ ) στον σύντομο χαιρετισμό αναφέρθηκε στον Βίο του Αγίου , στον θεσμό του Εφέδρου Αξιωματικού, στην αναγκαιότητα, στον διαχρονικό ρόλο του μέσα στην κοινωνία. Με τον Εθνικό Ύμνο από τους ψάλτες και το εκκλησίασμα ολοκληρώθηκε η ομιλία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δντης της Διεύθυνσης Πεζικού του Γ.Ε.Σ. Υπτγος Σωτήριος Κωστάκογλου – που εδρεύει στην Σχολή Πεζικού - , ο Δκτης της Σχολής Πεζικού Υπτγος Δημήτριος Κωσταρέλος , ο εκπρόσωπος της Δημάρχου Χαλκιδέων ,Αντιδήμαρχος Κος Ιωάννης Νέζης , εκπρόσωποι , της 114 Π.Μ. , της 204 ΜΓΑΠ , οι πρόεδροι της Ε.Α.Α.Σ και Ε.Α.Α.Α. , έφεδροι Αξιωματικών & φίλοι με τις οικογένειες των.