MY KTEO

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της ΝΟΔΕ Εύβοιας ο Πέτρος Ποδάρας- Εκτός και αν επαναληφθεί η ιστορία…


Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Πέτρος Ποδάρας έκανε γνωστό αργά χθες το βράδυ, μέσω social media, ότι δεν θα είναι υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του Οκτωβρίου: «Στην αποψινή συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ευβοίας ενημέρωσα τους συνεργάτες μου για την απόφασή μου να μην διεκδικήσω την εκλογή μου για τρίτη φορά στη θέση του προέδρου της Οργάνωσης, στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου»

Ο κ. Ποδάρας ευχαρίστησε και όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια και έκλεισε λέγοντας πως «…αισθάνομαι ικανοποίηση και τιμή που υπηρέτησα την παράταξη, με όλες τις δυνάμεις μου και με μόνο κίνητρο την πίστη σε μια καλύτερη Ελλάδα που αξίζουμε»

Βέβαια ο κ. Ποδάρας ίσως και να αλλάξει γνώμη μέχρι την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων., όπως είχε πράξει και το βράδυ των εθνικών εκλογών του 2019, όταν στις 2 τα ξημερώματα δήλωνε παραίτηση από τη θέση του προέδρου της κομματικής οργάνωσης, αφού ο στόχος είχε επιτευχθεί και μάλιστα με ανάρτησή του στα social ενημέρωνε το κοινό ότι θα έδινε συνέντευξη Τύπου για να κάνει και επίσημα γνωστές τις προθέσεις του. Τελικά την παραίτηση την πήρε πίσω λίγες ημέρες μετά και η συνέντευξη Τύπου δεν δόθηκε ποτέ…