MY KTEO

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Στεργίου για την παραίτηση Καντζούρα


Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στην παράταξή μας τόσο η απόφαση όσο και ο τρόπος που επέλεξε να ανεξαρτητοποιηθεί ο δημοτικός σύμβουλος κος Καντζούρας, ο οποίος είχε εκλεγεί με την σημαία της δημοτικής μας παράταξης «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», καθότι η κατάληξη αυτή ήταν προδιαγεγραμμένη.

Την απόφασή του αυτή που είχε κάθε δικαίωμα να λάβει , την κατέθεσε και την δημοσιοποίησε χωρίς να μπει καν στην διαδικασία να ενημερώσει ούτε τον επικεφαλής αλλά ούτε και τα μέλη της παράταξής μας όπως το ηθικό χρέος επιβάλει.

Τα δε επιχειρήματα που επικαλείται στη δήλωση παραίτησης του είναι εντελώς προσχηματικά και στοχεύουν στην αλλοίωση της πραγματικότητας. Προσπαθεί αγωνιωδώς να βρει σοβαρούς λόγους που να δικαιολογούν την ανεξαρτητοποίηση του αποκρύπτοντας τα πραγματικά αίτια τα οποία  σχετίζονται με τις προσωπικές του σκοπιμότητες και φιλοδοξίες.

Για μας ο τρόπος που επιλέγει ο καθένας να ασκεί το δημοκρατικό του δικαίωμα, αλλά και ο σεβασμός που πρέπει να έχει στην παράταξη με την οποία έχει εκλεγεί, στους συναδέλφους του αλλά κυρίως στους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν έχει μεγάλη ηθική και πολιτική σημασία.

Ο καθένας επιλέγει το δρόμο του και είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Ως δημοτική παράταξη μένουμε στις αρχές μας, και συνεχίζουμε να πορευόμαστε με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, υπευθυνότητα, αξιοπρέπεια, με σεβασμό στην αντίθετη άποψη και με δημοκρατική εσωτερική λειτουργία προτάσσοντας την ανάπτυξη του τόπου προς όφελος των πολιτών.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

ΔΗΜΟΥ

ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΣΤΕΡΓΙΟΥ