MY KTEO

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

Τα προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας προβλήθηκαν σε όλο τον κόσμο


Οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις έχουν σχεδόν πάντα και θετικό αντίκτυπο στις τοπικές οικονομίες. Από τον κανόνα αυτόν δεν ξέφυγε και η περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που φιλοξένησε το φετινό Ράλι Ακρόπολις. Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα παράπλευρα οφέλη της διοργάνωσης ήταν και η προβολή της περιοχής της Στερεάς Ελλάδας αλλά και των τοπικών προϊόντων. Περισσότερες από 80 εταιρείες του Αγροδιατροφικου κλάδου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προβλήθηκαν στο πλαίσιο του Ράλι Ακρόπολις με πρωτοβουλία της Περιφέρειας και της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης.

Τα προϊόντα των εταιρειών, μαζί με πληροφοριακό υλικό για τα τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, παρουσιάστηκαν στο εκθεσιακό περίπτερο της περιφέρειας στο service park του EKO Acropolis Rally, ενώ σε συνεργασία και με τον Δήμο Λαμιέων προσφέρθηκε σε όλες τις αποστολές ένα ξεχωριστό gift box με τοπικά προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας. "Αξιοποιήσαμε μια παγκοσμίου βεληνεκούς διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στον τόπο μας ώστε να προβάλλουμε τα ξεχωριστά ποιοτικά προϊόντα μας σε όλο τον κόμσο", ανέφερε ο Διευθυντής της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Χαράλαμπος Καραβάς.

Τονίζεται ότι και αυτή η δράση εντάσσεται σε ενα ευρύτερο πλάνο προώθησης και προβολής των προϊόντων και των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων της περιοχής που υλοποιεί με μεθοδικότητα και επιτυχία η Αγροδιατροφικη Σύμπραξη της Περιφέρειας.