MY KTEO

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιστιαίας Αιδηψού: Καταγγέλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής κ. Κοτζιά


Καταγγέλουμε τη στάση της δημοτικής αρχής κ. Κοτζιά που κατέβασε ενημερωτικό υλικό για τη μεγάλη Συναυλία – Συλλαλητήριο που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Πυρόπληκτων το Σάββατο 2 Οκτώβρη στον κόμβο της Στροφυλιάς.

Οι δικαιολογίες περί «κεκτημένης ταχύτητας» είναι αστείες και δεν πείθουν κανένα. Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει επανηλλειμμένα καταγγείλει τη δημοτική αρχή για παρόμοια περιστατικά, γιατί όπως φαίνεται αυτό που τους ενοχλεί είναι το περιεχόμενο των διεκδικήσεων. Η ίδια δημοτική αρχή έδωσε την εντολή να κατέβουν τα πανό των Σωματείων για την κατάργηση του 8ώρου πριν μερικούς μήνες. Η ίδια δημοτική αρχή στέκεται απέναντι στους ανθρώπους που αγωνίζονται να μείνουν στον τόπο τους κατεβάζοντας το πανό για το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στη Στροφυλιά στις 21 Αυγούστου, αλλά και τώρα για το συλλαλητήριο- συναυλία στις 2 Οκτώβρη.

Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη τακτική και καλούμε το λαό να την ανατρέψει στην πράξη και να συνεχίσει το δίκαιο αγώνα για αποζημίωση στο 100% χωρίς όρους και προϋποθέσεις, αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος και άμεση έναρξη αντιπλημμυρικών- αντιδιαβρωτικών έργων.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Καμαρατος Αθανάσιος

Μιχαηλίδης Αλέξανδρος

Ραχιώτη Μαρία