MY KTEO

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Γρηγόρης Δάσκος στο eviatop: Αρνητικά τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Εύβοιας


Η πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Εύβοιας όπως δήλωσε στο eviatop ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Εύβοιας Γρηγόρης Δάσκος. 

Μάλιστα ο κ. Δάσκος έκανε γνωστό ότι δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό με κρούσμα κορωνοϊού, είτε σε μαθητές είτε σε εκπαιδευτικούς, στα σχολεία της Εύβοιας, σύμφωνα και με τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν. Κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις γονέων, που με επιστολή τους εναντιώνονται στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, κρίνονται ως μεμονωμένες.

Σε ότι αφορά στα κενά σε σχολεία της Εύβοιας, τα οποία δημιουργήθηκαν μετά την πρώτη φάση διορισμού αναπληρωτών εκπαιδευτικών, λόγω αδειών που προκύπτουν κάθε χρόνο αυτήν περίοδο, αναμένεται από το ΥΠΑΙΘ η άμεση κάλυψή τους τις επόμενες ημέρες ώστε να λειτουργήσουν πλήρως όλα τα σχολεία της Εύβοιας. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας ήδη έχει ενημερώσει το ΥΠΑΙΘ για τις ανάγκες σε εκπαιδευτικούς.