MY KTEO

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων «ECO LIFE SCANDINAVIA & NORDIC ORGANIC FOOD FAIR»


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την πρόθεση να συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη φορά, στη Διεθνή Έκθεση Βιολογικών Προϊόντων «ECO LIFE SCANDINAVIA & NORDIC ORGANIC FOOD FAIR», η οποία διοργανώνεται στις 17-18 Νοεμβρίου 2021, στον εκθεσιακό χώρο MalmöMässan στο Μάλμο της Σουηδίας, για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών. Πρόκειται για μια διπλή επαγγελματική έκθεση για όλε τις χώρες τις Σκανδιναβίας (Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία και Ισλανδία), οι οποίες αποτελούν τη Νο1 αγορά στην Ευρώπη στην κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε τις χρονιές 2018 και 2019 με επιτυχία στην ελληνική αποστολή. Την ίδια αποτελεσματικότητα και επιτυχία η Περιφέρεια επιδιώκει να διατηρήσει και το 2021.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θέλοντας να διεισδύσει στην αγορά τροφίμων και ποτών των Σκανδιναβικών χωρών θα συμμετέχει στην έκθεση και θα δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας να αναδείξουν και να προβάλουν τα υψηλής ποιότητας παραγόμενα προϊόντα τους.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Επισημαίνεται ότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε δράσεις της Περιφέρειας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα να υπάρχουν συμμετοχές από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της στήριξης των πυρόπληκτων εταιρειών/παραγωγών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 στη Βόρεια Εύβοια, ανακοινώνει πως η συμμετοχή τους θα γίνει με μηδενικό κόστος.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποσκοπώντας στην στήριξη της προσπάθειας για την ανάδειξη, την προώθηση και την διείσδυση των εξαιρετικής ποιότητας στερεοελλαδίτικων προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών της, θα καλύψει το κόστος συμμετοχής, κατά 90%. Το κόστος για κάθε εκθέτη θα είναι το εφάπαξ ποσό 300€ (απαλλάσσεται Φ.Π.Α. λόγω τιμολόγησης από Ην. Βασίλειο) 

Το κόστος ανά συμμετοχή ανέρχεται στα 300€ (δεν απαιτείται Φ.Π.Α.).

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο και όχι αργότερα από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα βρείτε στον σύνδεσμο:

 

https://forms.gle/Lg4xB4X6buLybJQc9

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr