MY KTEO

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Kαλή σχολική χρονιά από την νομαρχιακή οργάνωση ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ν. Εύβοιας


Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές αγάπη, υγεία, ευτυχία, ελπίδα, δύναμη, αισιοδοξία, καλή τύχη, καλή πρόοδο και Πολλά - Πολλά χαμόγελα.!!! Πολλές και θερμές ευχές και για όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Η συντηρητική κυβέρνηση της Ν.Δ με πρόσχημα την πανδημία, δεν σέβεται τις αγωνίες των μαθητών και των γονιών να γινουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Την προσδοκία των εκπαιδευτικών για ουσιαστική μόρφωση των μαθητών. Σ ’αυτή τη σχολική χρονιά εκπαιδευτικοί , μαθητές και γονείς μαζί με τον αγώνα της μάθησης , δίνουν και τον αγώνα για την προστασία της υγείας τους. Η φετινή ιδιαίτερη χρονιά, άς αποτελέσει την αφορμή να προσθέσουμε και τα χαρακτηριστικά της υπευθυνότητας και της ατομικής ευθύνης, ώστε το σημερινό χαμόγελο που βλέπουμε στα πρόσωπα των παιδιών να παραμείνει καθ’ όλη την διάρκεια της Σχολικής χρονιάς. Σε καμμιά περίπτωση δεν πρέπει να κυριαρχήσει ο φόβος και η ανασφάλεια.

Το κίνημα αλλαγής θα είναι μπροστά στους αγώνες για δίκαιες διεκδικήσεις που απαιτούν το αυτονόητο της εποχής μας. Για τα παιδιά κουραζόμαστε, για τα παιδιά αγωνιζόμαστε, για τα παιδιά αγωνιούμε. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον και η ελπίδα του αύριο. Είμαστε μαζί με όσα οραματίζονται σε έναν κόσμο δίχως διακρίσεις.